Millenicom bilgisayarda düşük hız

semihyylmaz

Femtopat
Aktif olarak Millenicom kullanıcısıyım. 35 download 6 upload olarak aldım ve ilk ay gayet güzel kullandım. Ardından bilgisayarda internet yavaşlamaya başladı (Huawei Matebook D15 2020 Ethernet portu yok) telefonumdan hız testi yapıyorum, gayet iyi sonuçlar aynı şekilde diğer Huawei D14 laptopta yapıyorum gayet iyi sonuçlar alıyorum fakat aynı işlemi kendi laptoptan yaptığım zaman 5download 2-3upload alıyorum. Bunun nedeni nedir? Özellikle belirtmek istiyorum herhangi bir Ethernet girişi yok. Sadece Wi-Fi üzerinden internet alabiliyorum. Bugün format attım, herhangi bir değişiklik olmadı. Sürücülerin hepsi güncel.

(Yakınlarda herhangi bir altyapı çalışması yok.)

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-15_233801.png
    resim_2021-01-15_233801.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 56
Bilgisayarınız ile alakalı bir sorun, neden Millenicom adı altında konu açtınız ki?
Wi-Fi adaptörü ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Ethernet ile de deneyin, sıkıntının nereden kaynaklandığı kesinleşsin.

Ethernet girişi yoksa USB to Ethernet ile deneyin sonuçlar çok farklı ise Wireless adaptörü değişin.

Bilgisayarınız ile alakalı bir sorun, neden Millenicom adı altında konu açtınız ki?
Wi-Fi adaptörü ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Ethernet ile de deneyin, sıkıntının nereden kaynaklandığı kesinleşsin.

Hocam bilerek Millenicom adı altında açmadım harf düzeltmeye basınca bir şeyler oldu
Wi-Fi adaptörü ile olabileceğinden bu kadar emin olamıyorum çünkü bilgisayar daha çok yeni ve ağır işlemler yapılmadı
Ethernet girişi bulunmamaktadır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı