Millenicom Fiber Modem için 15 TL Aylık Ücret İstedi

Kurulum işi biraz şans işi, yerden yere göre değişiyor. Ben başvuru yaptığım zaman, aynı gün gelip port bağladılar; ertesi gün ise interneti bağladılar.
Orası öyle hocam ama müşteri hizmetleri çok kötü olan bir firma. 🙂
 
Kullanıyorum hocam. Fakat VDSL. Bana 50 Mbps veren tek firma oldu. Taahhüt yapmadım. Modemi de kendim aldım.
Millenicom'un öyle bir garip şeyi var, diğer sağlayıcılar düşük hizmet sağlayabilirken; Millenicom, onların iki, üç katını sağlayabiliyor. Türknet bana 35 Mbps alabilirsiniz dedi, Millenicom'a geçtim, 85 Mbps alıyorum.
 
TurkNet'in birlikte çalıştığı MNG Kargo, başvuru belgemi bir türlü yollamayınca -kaybetmiş de olabilirler- sinirlendim, Millenicom'a bir bakayım dedim. Aradılar, aylık 15 TL fiber modem ücreti var dediler. Fiber modemim var dememe rağmen ısrar edince iptal edin dedim.

Bu nasıl bir saçmalıktır dostlar? Millenicom kullanan var mı?
Hocam bende kullanıyorum. Bende modem yoktu aldım ve 15 TL veriyorum sizin ki saçma olmuş mutlaka haklarınızı arayın.
 
TurkNet modem kira ücreti almıyor.

Comnet İstanbul'da sanırsam iyi. Türk Telekom'u iptal edebilirsem ilk TurkNet sonra Comnet'e geçiş yapacağım.
 
Müşteri hizmetlerine uğrayacak kadar hiçbir şey yaşamadım şu ana kadar. O yüzden bir şey diyemiyorum.

Hocam size şöyle diyeyim sırf başlarını ağrıtmamak için başvurunuzu gerçekleştirdiğiniz telefon numarasını kara listeye alıyorlar ve bir daha açmıyorlar.
Edit:Millenicom'da aynı şekilde. 😕
 
Hocam size şöyle diyeyim sırf başlarını ağrıtmamak için başvurunuzu gerçekleştirdiğiniz telefon numarasını kara listeye alıyorlar ve bir daha açmıyorlar. 😕
Vay be, hiç öyle bir şey yaşamadım. Aradığım zaman direkt açıyorlardı, açmasalar bile Whatsapp'dan yazıyordum cevap veriyorlardı. Şansım varmış demek ki.
 

Geri
Yukarı