Millenicom hizmet deneyimi

Netspeed kullanırken İSS kaynaklı kesilmeler kopmalar yaşamadıysanız Millenicoma geçmeyin. Alt yapı çalışması ayağına sürekli bir kesilme mevcut. Özellikle öğleden sonra ve gece oluyor.

Ben Millenicom kullanıcısı olarak bir yıl boyunca özellikle paket kaybından çok şikayetçi oldum ama hiçbir zaman ciddiye alıp bu sorunumu düzeltmediler. Ben de en sonunda Türk Telekom'a geri döndüm. Eğer NetSpeed ile bir sıkıntı yaşamıyorsanız ben geçmenizi önermem. Ayrıca ben de sizin gibi 100 Mbit olan paketi kullanıyordum.

Netspeed kullanırken İSS kaynaklı kesilmeler kopmalar yaşamadıysanız Millenicoma geçmeyin. Alt yapı çalışması ayağına sürekli bir kesilme mevcut. Özellikle öğleden sonra ve gece oluyor.
Arkadaşlar firmaların çalıştıkları bölgeye göre kalitesi değişiyor. Ben netspeed ile çok bir sorun yaşamadım ama internet üzerinde haklarında çok kötü yorumlar var. Eğer yorumlara bakarak iş yaparsak hayat bizim için çok zorlaşır. Deneyimleyip görmek lazım. Taahhüt yok bir şey yok, beğenmezsem kapattırırım. Bir zararım olmayacak ki.

Siz bilirsiniz ben sadece bir uyarıda bulundum. Ama unutmayın tekrar hat taşımak için üç ay beklemeniz gerekiyor. Yani eğer memnun kalmazsanız bu sefer iptal işlemiyle de uğraşmanız gerekecek.

Siz bilirsiniz ben sadece bir uyarıda bulundum. Ama unutmayın tekrar hat taşımak için üç ay beklemeniz gerekiyor. Yani eğer memnun kalmazsanız bu sefer iptal işlemiyle de uğraşmanız gerekecek.
Zaten netspeedi iptal ettirmek için uğraşmam gerekecekti, taşıyarak uğraşmadım. Eğer sorun çıkarsa daha önce uğraşmadığım için sorun çıkınca uğraşırım. Benim için değişen bir şey olmaz.

Taahhütsüz paketlerde 120₺ kurulum ücreti var diye biliyorum. Zararınız bu olacaktır.

Bu ücret sıfırdan başvuru yapanlar için var arkadaşlar. Eğer hat taşıyor iseniz hiçbir ücret ödemiyorsunuz.
Çünkü evinizde zaten halihazırda kurulu internet var. Firmalar kendi aralarında işlemleri sizin adınıza hallettikten sonra size modeme gireceğiniz bir şifre veriyorlar. Sadece modem üzerinden değişim yaptıktan sonra internet kullanmaya devam ediyorsunuz.
Bana basit bir SMS ile verecekleri şifre için de kurulum ücreti isteseler o firmayla bağımı keserim zaten ama böyle bir ücret yok.

Arkadaşlar az önce aradılar. Eğer müsait isem gün içinde gelip evrak işlemlerini halletmek istediklerini söylediler. Müsaitim buyurun gelin dedim. Bakalım gün içerisinde gelecekler mi yoksa ertesine güre sarkacak mı beklemedeyim.
Telefonda gün içinde geleceklerini söymelerine rağmen gelen giden olmadı. Gerçi arayan numara 0212 alan kodlu bir numaraydı. Ben Denizli'de yaşıyorum ve şu an burda sokağa çıkma yasağı var. Nasıl gelecekler anlamamıştım ama zaten gelen giden de olmadı. Saat akşam 8.15 itibari ile.

Son düzenleme:
Hocam kurulum yapıldıktan sonra memnuniyetinizi belirtirseniz memnun olurum.

İnternet bağlanana kadar ve bağlandıktan sonraki bütün aşamaları güncel olarak konuya eklemeyi düşünüyorum. Tıpkı bu gün olduğu gibi.

Çok sevindim. Şu anda Türk Telekom illetini hala kullandıgım için yakın zamanda da sözleşmem bitecek ISS araştırmasına girdim ve bu tarz konuları dikkatle takip ediyorum. Gerek hız değerleri gerekse ping değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…