Millenicom mu TürkNet mi?

Light Yagami

Kilopat
100 TL gibi bir fiyata Turkcell Superonline kullanıyorum ve çok yavaş. Millenicom veya TürkNet düşünüyorum. İki sağlayıcının da internet sitesinden altyapı sorgulaması yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. Arada kaldım. Hangisi?

Ekran Alıntısı.PNG

2.PNG

16 download'a 4mbps upload veren paketi ilk defa görüyorum, şaşırtıcı gerçekten. İki sağlayıcı da kullandım ve Millenicom'u daha çok beğendim. Nedeni ise Türknet'in olmayan müşteri hizmetleri. Ticket atarak destek almak aşırı saçma ve sinir bozucu. Millenicom öneririm.

100 TL gibi bir fiyata Turkcell Superonline kullanıyorum ve çok yavaş. Millenicom veya TürkNet düşünüyorum. İki sağlayıcının da internet sitesinden altyapı sorgulaması yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. Arada kaldım. Hangisi?

Millenicom aldığımda Cumartesi başvurdum, Salı günü internet bağlandı. Türknet kullanmıyorum ancak interneti bağlamaları 2 hafta kadar sürüyor diye duymuştum. İnternet altyapım 12Mbps ancak ilk başta 6Mbps vermişlerdi, şu anda da 10Mbps alıyorum. Altyapıları aynıysa Millenicom tercih edilebilir.

ADSL altyapınız var, dolayısıyla firma farkından pek etkilenmezsiniz. Tercihinize kalmış.
Ben şahsen TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum, 75 MBPS VDSL pakete 95 TL ödüyorum. Fakat sizin altyapınız ADSL desteklediğinden bir fark olacağını zannetmiyorum iki firma arasında.
TurkNet'in tek eksisi müşteri hizmetleri olmaması diyebilirim, bunun yerine destek kaydı açıyorsunuz.
Taahhütlü firmalardan uzak durmanız yeterli.

ADSL altyapınız var, dolayısıyla firma farkından pek etkilenmezsiniz. Tercihinize kalmış.
Ben şahsen TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum, 75 MBPS VDSL pakete 95 TL ödüyorum. Fakat sizin altyapınız ADSL desteklediğinden bir fark olacağını zannetmiyorum iki firma arasında.
TurkNet'in tek eksisi müşteri hizmetleri olmaması diyebilirim, bunun yerine destek kaydı açıyorsunuz.
Taahhütlü firmalardan uzak durmanız yeterli.
Altyapı sorgulaması yaptığım zaman bu 3 paket çıktı. Yanlış mı yani bu? Hangisine geçersem geçeyim aynı hızı mı alacağım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00