Millenicom taahhütsüz internet fiyatı yükseldi

halidbeder

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2018
Mesajlar
118
Çözümler
1
Millenicom internet sağlayıcım durduk yere taahhutsuz kampanyalı urune 69 TL oduyordum bugun gelen mesaj ile 99.90 odemem gerekiyormuş, sizce normal mi?

Screenshot_2019-10-04-14-06-36-276_com.android.mms.png
 
100Mbps internet için 100TL fazla bir ücret değil. Üstelik taahhütsüz bir fiyat. Eğer memnunsanız kalmanızı tavsiye ederim.
 
Zam gelmesi gayet normal. Bir süre önce Türk Telekom altyapı kiralama ücretlerine kafasına göre büyük bir zam yaptı. Bu zam da Millenicom, Turknet, Netspeed gibi firmaları etkiledi doğal olarak. Bazıları kısa bir süre bekleyip zam yaparken bazıları biraz daha bekleyip yaptılar zamı. Turknet ilk zam yapanlardan mesela, 100 Mbit paketi kullanıyorum ve 85 lira ödüyorum. Zamdan önce 75 liraydı. Netspeed de zam yaptı yakın zamanda. Şimdi de Millenicom yapmış zamı. Gayet normal bir durum. 100 Mbps için 100 lira çok da kötü bir fiyat değil. Memnunsanız devam edin, değilseniz Türknet'e geçebilirsiniz 85 liraya. Netspeed zaten 75 Mbit üstünü vermiyor ve bunun yanı sıra Millenicom ve Türknet'e göre daha amatör bir firma Netspeed, tavsiye etmem.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı