Millenicom vs TurkNet

Keremmxo78

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
390
Merhabalar ben paket değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangi pakete geçmeliyim? Alt yapım maksimum 100 Mbps destekliyor ve bütçem 100 TL. Normalde Kablonet düşünüyordum fakat alt yapım desteklemiyor. Bulduğum paketler.

Millenicom: 100 Mbps 8 up taahhüt yok kota yok fiyat: 104 TL.
TurkNet: 100 Mbps 8 up taahhüt yok kota yok fiyat: 100 TL.

Sizce hangi pakete geçmeliyim? İkisinin de verdikleri hız aynı ama hangi marka daha iyi? Gerek hat çekme durumu olsun, gerek paketteki hızı alma olsun, gerek müşteri hizmetleri olsun, gerek gün içindeki dalgalanma olsun.
 
Millenicom'un müşteri hizmetleri olduğu için tercih ettim yazlık evimde. Memnunum.
 
TurkNet'in hizmeti bazi bolgelerde kotu cidden. Musteri hizmetleri de olmadigi icin bir sorun oldugu zaman ortada kaliyorsunuz. Millenicom hic kullanmadim ama sanirim daha iyidir.
 
Açıkçası biraz şans işi. Bazı bölgelerde Millenicomla ilgili şikayetler çok iken başka yerde Turknetle ilgili sıkıntı olabiliyor. Ben Millenicom kullanıyorum, taahhüt ettiği hızın fazlasını sunuyor.
 
Bölgeye göre değişir fakat kesinlikle TurkNet. A1 Türkçeniz yoksa herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. "Online işlemler" kısmından şikayet açtıktan sonra 1 saat geçmeden ilgileniliyor ve ben muhatap olmadan her şey çözülüyor. Bana göre müşteri hizmetlerinden daha iyi. Sürekli 3-4 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Geçen günlerde IP adresim değişip duruyordu modem kendini resetliyordu. Destek talebi oluşturdum ve derdimi anlattım güzel bir şekilde. 1 gün içerisinde destek ekipleri de geldi, telefondan da arayıp teyit ettiler memnuniyetimi. Millenicom'dan çok fazla şikayet var. Turknet'in çalışma disiplini diğer yıllara nazaran çok daha iyi artık.
 
TurkNet tercih edebilirsiniz. 2 gün önce bağlattım hiçbir sıkıntı olmadı.

HIZ TESTİ TURKNET.PNG
 

Geri
Yukarı