Çözüldü Millenicom'dan Comnet'e geçmeye değer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
100 Mbps download 8 Mbps uploada 125 TL ödüyorum. Comnet'e baktım, 50 Mbps upload falan diyorlar ve 99 TL. Kullanan var mı, varsa memnun mu? Sorgulama yaptığımda 100 Mbps alabileceğim söyleniyor ancak upload hızı yazmıyor. Altyapımın fiber olması gerek, daha fazla upload hızına karşılık daha ucuza internet vermeleri mümkün mü? Mümkünse nasıl oluyor?

@erengore, galiba siz kullanıyordunuz. Kurulum ücreti dışında taahhütsüz bir şekilde 100 Mbps download 50 Mbps uploadı 99 TL'ye alabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Çözüm

50 upload demiyor. 8 diyor. Yani bir fark yaşamazsınız. Eğer Comnet altyapısı yok ise.
Hocam anladığım kadarıyla 100 mbps internet aldınız ama 8 veriyor?

O zaman durmayın geçin derim. Veya daha iyileri vardır onlara da göz atın.

TurkNet gibi.

Hocam anladığım kadarıyla 100 mbps internet aldınız ama 8 veriyor?
Yok hocam, 8 Mbps upload. Öyle yazmıştım diye hatırlıyorum ancak yazmamış da olabilirim, moderatör de düzenlemiş olabilir.
Eki Görüntüle 843292
50 upload demiyor. 8 diyor. Yani bir fark yaşamazsınız. Eğer Comnet altyapısı yok ise.
O zaman @erengore Comnet altyapısı olan yerde oturuyor, 50 Mbps upload yazmıştı çünkü. Ankara'dayım, olduğunu zannetmiyorum. Hiç gerek yok o zaman, bunu arıyordum teşekkürler.
@kerb, o resmi nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Sayın hocam bende 50 Mbps Upload Türk Telekom'un Upload'ı yanlış tanımlamasından kaynaklıymış onu düzelttiler. Bence geçebilirsiniz.
Bu şekilde başlıyor indirmelerim. Sonrasında 120 Mbps'ye sabitleniyor.

Teşekkürler hocam, peki indirmeler orada gözüktüğü gibi mi? Yoksa Steam'den indirirken 11 Mb/s gibi bir hızla mı iniyor?

Hocam 12,5 Mb/sn 'nin altına düşmüyor. 13-15 arası oluyor Steam indirme hızı. Ama şunu söylemeliyim eğer altyapınızda Türk Telekom' un limitlemesi gibi bir durum varsa böyle güzel download'lar alamazsınız. Ben öncesinde 88 Download alıyordum. Sonrasında Türk Telekom birden bir hız profili mi güncelledi artık bilmiyorum ama birden Download'ım düzenine kavuştu. Firmadan an tibariyle çok memnunum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum. Zaten Türk Telekom limitlemesi varsa tüm operatörler aynı hızı verir. 88-94 arası alırsınız. Ama eğer Türk Telekom düzgün bir hız profili yüklerse yafa güncellerse şanslısınız. Eğer yüklemeleriniz 100 Mbps üstünde bir hızdan başlamıyorsa maalesef limitlemedesiniz. Eğer ki 100 Mbps üstünde bir hız ile indirmeye başlıyorsa limitleme yoktur. Bende önceden 70 Mbps'de başlıyordu. Sonra giderek yükseliyordu. 92 Mbps'de sabitleniyordu. Sonradan işte bir şey yaptılar. Birden 250 Mbps ile başladım indirmelere. Sonrasında da 120 Mbps'ye sabitlendi.

Bu şekilde hocam. Ama şu bir gerçek eğer almanız gereken download'ın altında alıyorsanız sorumlusu Türk Telekom.

Şu anda 92-93 alıyorum zaten. Millenicom'a geçmek için ikna etmekte çok zorlandım, daha fazla zorlamayayım en iyisi. Deneyimlerinizi paylaştığınız için sağ olun.

Şu anda 92-93 alıyorum zaten. Millenicom'a geçmek için ikna etmekte çok zorlandım, daha fazla zorlamayayım en iyisi. Deneyimlerinizi paylaştığınız için sağ olun.
Hocam demek ki sizde o limitlemedesiniz. Comnet'de de aynı Download'ı alacaksınız. Tek farkla: Daha düşük ping süreleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…