Millenicom'dan Netgalaksi'ye geçiş yapılır mı?

rogueofsniper

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba şu an Millenicom kullanıyorum. Bugün 170 TL gelen faturamdan dolayı daha uygun fiyatlı bir ISS'ye geçmek istiyorum. Netgalaksi kullanan arkadaşların görüşünü almak istedim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Geçiş yaparsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size şunu söyleyim bende gıbırnet kulllanıyorum netgalaksiye geçiş için başvurdum ocak 31 de onayımı aldılar ocak 30 da belgeleri gönderdi mail ile. Abi tam 2 haftadır heçiş yapamadılar yok Türk Telekom fimeyı görmüoyr yok firma unvan ismi değişmiş onay verilmiyor oyalayıp durdular şöyle de bir sorun var iki kere GIBIRNet'i aradım böyle bir firmadan başvuru var mı diye yok dendi geçiş bile yapamayan bir bir öyle diyeyim rezalet iki hatadır hangi firma geçiş yapamaz ya

Netgalaksi de 384 TL kurulum ücreti varmış.
Yarın ararsam sorarım ancak millenicom'dan geçiş yapacağım için almazlar diye düşünüyorum umarım öyledir.

Ben size şunu söyleyim bende gıbırnet kulllanıyorum netgalaksiye geçiş için başvurdum ocak 31 de onayımı aldılar ocak 30 da belgeleri gönderdi mail ile. Abi tam 2 haftadır heçiş yapamadılar yok Türk Telekom fimeyı görmüoyr yok firma unvan ismi değişmiş onay verilmiyor oyalayıp durdular şöyle de bir sorun var iki kere GIBIRNet'i aradım böyle bir firmadan başvuru var mı diye yok dendi geçiş bile yapamayan bir bir öyle diyeyim rezalet iki hatadır hangi firma geçiş yapamaz ya
Bilemedim ancak turknet'ten millenicoma geçiş başvurum 2 gün içinde hallolmuştu gıbırnette uygunmuş internetiniz kesilmediyse kalın bence o firmada tekrar zam gelene kadar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı