Millenicom'dan TürkNet'e geçemiyorum

DjKedi

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
5.453
Makaleler
2
Çözümler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 Kasım'da Millenicom sözleşmem biteceği için 22 Ekim gibi TürkNet'e başvuru yaptım ve 1 Kasım'da hattımı aktifleştirin dedim. Aradan 10 gün geçti ve her gün 1 saatim telefonla konuşmakla geçiyor. Millenicom ısrarla TürkNet'in yaptığı başvuruyu reddediyor. Sürekli kimlik bilgileri uyuşmuyor hatası alınıyor. Millenicom'da babamın eski kimlik fotokopisi vardı, TürkNet'e güncel kimlik kartının fotokopisini yollamıştım başlarda sıkıntı buydu. Millenicom'a kimlik fotokopisini değiştirmek istediğimi söylediğim zaman bunun mümkün olmadığını söylediler (evet çok saçma ). Ben de bari TürkNet'te bulunan fotokopiyi değiştireyim dedim ve babama ait eski kimlik fotokopisini yolladım. Şu an iki firmada da aynı kimlik fotokopisi var fakat hala kimlik bilgileri uyuşmuyor diye geçiş talebim reddediliyor. İki firma da suçu birbirine atıyor bir onu bir onu aramaktan kafayı yiyeceğim. Bu işin yolu yordamı nedir, bana bir akıl verin. En son gidip Türk Telekom'a geçeceğim bakalım onlar geçişi tamamlayabilecek mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Komple iptal edip oyle gecin. İslem biraz daha uzayabilir ama tek cozum bu gibi gorunuyor.

İptal edemiyorum mahallemde port sorunu var. Komşum 8 aydır port bekliyor.

Konu ile ilgili güncelleme:
Türk Telekom ile görüştüm TürkNet olmuyor bari Türk Telekom'a geçeyim dedim. İşte macera burada başlıyor Türk Telekom bana sizin altyapınız yok internet bağlyamayız dedi. Dedim ben internet kullanıyorum adam bana hala sistemde bir altyapı görünmüyor bu yüzden geçiş işleminiz olmaz dedi. İşler hiç olmadığı kadar karışıyor.
 
Millenicom'dan devam edemiyor musunuz? Taahhutsuz bir sekilde kullanin 1 ay TürkNet'i o sirada basvuruyu geri cekin. 1 ay sonra o eski fotokopiyle tekrar basvurun. Olmaz mi bu sekilde.

Zaten sıkıntının kimlikten olmadığı kanaatine vardım. Adamlar kimlik diyor ama Türk Telekom hat görünmediğini bu sebeple Türk Telekom'a geçiş yapamayacağımı söyleyip başvurmama bile müsaade etmedi. Muhtemelen TürkNet'te aynı sebepten geçiş yapamıyor. Yarın Türk Telekom'a gidip durumu çözmeye çalışacağım. Yani senin anlayacağın önce insanlara internetimin olduğunu ispatlamam gerekiyor :D.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı