DjKedi
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Arkadaşlar 1 Kasım'da Millenicom sözleşmem biteceği için 22 Ekim gibi TürkNet'e başvuru yaptım ve 1 Kasım'da hattımı aktifleştirin dedim. Aradan 10 gün geçti ve her gün 1 saatim telefonla konuşmakla geçiyor. Millenicom ısrarla TürkNet'in yaptığı başvuruyu reddediyor. Sürekli kimlik bilgileri uyuşmuyor hatası alınıyor. Millenicom'da babamın eski kimlik fotokopisi vardı, TürkNet'e güncel kimlik kartının fotokopisini yollamıştım başlarda sıkıntı buydu. Millenicom'a kimlik fotokopisini değiştirmek istediğimi söylediğim zaman bunun mümkün olmadığını söylediler (evet çok saçma ). Ben de bari TürkNet'te bulunan fotokopiyi değiştireyim dedim ve babama ait eski kimlik fotokopisini yolladım. Şu an iki firmada da aynı kimlik fotokopisi var fakat hala kimlik bilgileri uyuşmuyor diye geçiş talebim reddediliyor. İki firma da suçu birbirine atıyor bir onu bir onu aramaktan kafayı yiyeceğim. Bu işin yolu yordamı nedir, bana bir akıl verin. En son gidip Türk Telekom'a geçeceğim bakalım onlar geçişi tamamlayabilecek mi?
Son düzenleyen: Moderatör: