Millet İttifakı'nın CB Adayı Kim Olur?

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı Adayı Kim Olur?

• Oy verenlerin toplamı
    190
  • Anket kapandı .
@OSAYİSAMUEL Artık alternatif partilere şans vermenin zamanı geldi. Kazanır yada kazanamaz, en azından safımız belli olur.

KK'nın RTE'den farkı yoktur. Dolayısıyla iktidar olsa bile, düzen kaldığı yerden devam edecek.
Tamam hocam güzel düşünüyorsunuz ben düşünceniz yanlış demedim hatta bende Zaferin kazanmasını canı gönülden isterdim ama kazanmayacak buna adım gibi eminim. O yüzden bunları söyledim beni Zafer Partisi düşmanı olarak görmeniz üzer. Safınız belli olur ama kazanamazsa bu iktidara razı mısınız kendinize bunu sorun hocam. Razıyım diyorsanız ne mutlu size. Bende ana muhalefetin yaptığı yanlışların farkındayım ama bu iktidarla da bu gemi yürümez. E kendimce Zaferin kazanmayacağını çünkü oyların bölündüğünü ve hala ülkede ki çoğu insanın Zafer Partisinden haberi bile olmadığını hesaba katarak kesinlikle kazanmayacağını düşündüğüm için bana başka seçenek kalmıyor. Oluşan kutuplaşmaya ne kadar lanet okuduğumu bir bilseniz. Ama yapacak bir şey yok.

Bana kalırsa son ana kadar bilerek açıklamayacaklar ve her ne kadar Mansur Yavaş aday olmayacağım dese de ters köşe yapıp aday gösterecekler gibime geliyor. Hayırlısı bakalım.

Dediğin iki ismin de seçilme ihtimali dahi yok. Millet ittifakı zortlayacak.
İki isim dediğiniz Kaboğlu ve Böke mi?
Kaboğlu her çevreden oy alır. Aktroller dışında Kaboğlu'na laf edebilecek biri yok.

Böke için de olumsuz bir durum göremiyorum.
Seçim çalışmaları hızlanıp adaylar meydanlara indiğinde işler değişir. Halkımız bir süre gözönünde olan insanı yüceltiyor.

AKP & CHP zihniyeti aynı şekilde işliyor, bu 2 parti dışına yönelirsek daha iyi olur. Yeniden Refah veya Zafer Partisi olabilir mesela. Mansur Yavaş önce bir büyükşehiri yönetmeyi başarsın daha sonra halk olarak bakarız cumhurbaşkanlığı adaylığına. Kemal Kılıçdaroğlu'da aday olmaz bu saatten sonra, Ekrem'i salacaklar başımıza.

Aday seçenekleri bana pirinç tarlalarını anımsatıyor. :D

Olacaksa bari piyasacılığa daha yakın Abdullah Gül olsun. ehe bunlar varken Gül bile daha mantıklı. Gönül İnce'den yana.
Millet İttifakı içinde aday olabilecek isimleri tahmin ediyoruz.
İnce bu bloktan aday yapılmaz artık.
Abdullah Gül için de bir ihtimal göremiyorum. O da Ekmeleddin gibi aynı tepkiyi alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı