Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Tüm öğrencilere tatilde Yaz Okulu açılacak

Güzel düşünülmüş ama Türkiye'de kötü sonuçlara yol açar. Nasıl mı? Evde dinlenen çocuklarından rahatsız olan ebeveynler zoraki olarak okula gönderecek. Çocuklar dinlemeyecek. Ders veren hocalar lakaytleşecek kalitesiz bir durum çıkacak ortaya.
Çocuk gitmek istemezse ebeveyn ne yapacak hocam? Döverek götürecek hali yoktur ya🙂
 
Bilim dersi: İslam'ın alimleri.
Sanat dersi: İslam'ın sanata verdiği değer (?)

Sanarsın eğitimde bir Finlandiya'yız.
 
Çocuk gitmek istemezse ebeveyn ne yapacak hocam? Döverek götürecek hali yoktur ya🙂

Galiba 1.dönemin sonuydu. İlk okula giden bir çocuk babasına karnesini verince zayıf dersleri yüzünden babası çocuğu dövüp üstüne bir de çocuğu ters bir şekilde havaya kaldırıp kafasını yere vurmuştu. Yani evet döverek götürecek.
 

Hayatımda bir kere imam hatibe gitmiştim. Son derece rezil bir ortam var hatta erkekler cinsel dürtülerini o kadar bastırıyor ki bir süre sonra birbirlerini ellemeye başlıyorlar. Hafız kursuna kalanlar da en çok küfredenlerdi ne medeniyet ne ahlaktan anlarlardı ama her gece dua edip Allah'tan af dilerlerdi o kadar dinden haberleri yoktu yani. Siyasal islamcılar imam hatip diye tutturuyorlar ancak çocuklarını kolejlere göndermek yerine imam hatibe gönderseler onlar da görürler ne kadar rezil bir ortam olduğunu.
 
Hayatımda bir kere imam hatibe gitmiştim. Son derece rezil bir ortam var hatta erkekler cinsel dürtülerini o kadar bastırıyor ki bir süre sonra birbirlerini ellemeye başlıyorlar. Hafız kursuna kalanlar da en çok küfredenlerdi ne medeniyet ne ahlaktan anlarlardı ama her gece dua edip Allah'tan af dilerlerdi. Siyasal islamcılar imam hatip diye tutturuyorlar ancak çocuklarını kolejlere göndermek yerine imam hatibe gönderseler onlar da görürler ne kadar rezil bir ortam olduğunu.
Bir de sözde müslüman ülkeyiz o güldürüyor beni. Kadınlar için en tehlikeli olan ülkeler sıralamasında ilklerde müslüman ülkeler var.
 
Milli eğitim bakanımız Mahmut Özer bu yaz tatilinde ilk kez 2. Sınıftan 12. Sınıfa kadar olan öğrencilere 2.5 aylık yaz tatilinde "Yaz okulu" açılacağını belirtti. Yaz okulunda dersler ikiye ayrılacak, derslerden bir tanesi Bilim diğeri ise Sanat olacak. Milli eğitim Mahmut Özer bakanı sözlerinin sonlarına doğru şunları ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı olarak sadece akademik eğitim-öğretim yılına değil 12 aya bakacağız ve gençlerimizi hiç yalnız bırakmayacağız. Her zaman gençlerimizin akademik gelişimi, kültür, sanat, medeniyet bilinci Türkiye'nin nereye doğru gittiği, Türkiye'nin iddiaları hepsini kapsayacak, içselleştirerek şekilde her daim yanında olup her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz." Dedi.
Haber kaynağı👇

ULAN SEN DE BİR
 

Geri
Yukarı