Millî eğitim bakanı: Vaka artışından bağımsız olarak okulları açık tutma ilke kararımız var

Bu adam bence başka bir ülkeyi Türkiye olarak görüyor. Başka açıklaması olamaz çünkü. Eğer böyle değilse durum daha vahim.
 
Sınıfımızdan bir Covid-19 pozitif çıkmış. Sürekli temas halindeydik ve sosyal mesafe yoktu. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam maskesini açmıştı bir süreliğine ve bütün sınıfın HES kodu temiz gözüküyor. Halbuki bazı arkadaşlarımda öksürük, mide bulantısı ve halsizlik başlamış ve ben Perşembe günü bu kişilerle aynı ortamda yarım gün ders işleyeceğim.
 
Sınıfımızdan bir COVID-19 pozitif çıkmış. Sürekli temas halindeydik ve sosyal mesafe yoktu. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam maskesini açmıştı bir süreliğine ve bütün sınıfın hes kodu temiz gözüküyor. Halbuki bazı arkadaşlarımda öksürük, mide bulantısı ve halsizlik başlamış ve ben perşembe günü bu kişilerle aynı ortamda yarım gün ders işleyeceğim.

Gitmeyin hocam, öldüğünüz zaman eğitiminin bir anlamı kalmaz.
 
Daha 10 gün önce sınıfımda korona pozitif çıktı, çok şükür olmadım, korona vakası 22.000'e dayandı, bu Ziya'nın şeyinde değil resmen, o ölen çocukların günahını nasıl kaldıracak acaba öbür tarafta?
Okullar açıldığından dolayı ölen bir çocuk söyler misin bana?
 
Okullar açıldığından dolayı ölen bir çocuk söyler misin bana?

Çocuklar ölmüyorlar taşıyıcı oldukları için virüsü bulaştırıyorlar.
Başkan Erdoğan bu çarşamba günü çok köklü değişikliler yaşanacağını söylemişti. Söylentiler arasında Ziya Selçuk'un milli eğitim bakanlığını bırakması var umarım öyle olur.
 

Geri
Yukarı