Minecraft hosting önerisi

SadRay

Centipat
Hocalar selamünaleyküm. Yarı tatilde arkadaşlarla Minecraft sunucusu açmayı düşünüyoruz (10 - 15 kişi ). Ekstra 3-5 tane mod veya plugin ekleyeceğiz ayrıca 7/24 açık olmasını istiyoruz. Araştırmalarım sonucunda şu hostingleri buldum:
- Rabisu, brnchost, Keyubu, saganetwork, kayizer, hosting dünyam.

Önerebileceğiniz firma ve paketini önerirseniz sevinirim.
F/P aramaktayız!

Rabisu tercih edebilirsiniz. 8 gb Ramli paket işinize görecektir.

Hocam çoğu kişi Rabisu'nun desteğinin neredeyse olmadığından bahsetmiş. Bu arada geçen netlack diye bir şey de gördüm sizce o nasıl?
Netlack firmasını bilemiyorum maalesef. Rabisu'da destek sistemi 7/24 bir çok konuda size yardımcı oluyorlar. Gece 3 de bile ticket oluşturduğunda direkt hemen geri dönüş sağlıyorlar.
Desteğin hiç sağlanmaması demek biraz saçma olmuş. Sanırım o eskidendi şimdi durum 7/24 destek sisteminde.

Hocalar selamünaleyküm. Yarı tatilde arkadaşlarla Minecraft sunucusu açmayı düşünüyoruz (10 - 15 kişi ). Ekstra 3-5 tane mod veya plugin ekleyeceğiz ayrıca 7/24 açık olmasını istiyoruz. Araştırmalarım sonucunda şu hostingleri buldum:
- Rabisu, brnchost, Keyubu, saganetwork, kayizer, hosting dünyam.

Önerebileceğiniz firma ve paketini önerirseniz sevinirim.
F/P aramaktayız!

Kayizer'in 8 GB'lık paketini aldık ve kullandık. Açıkçası çok beğendim. Günlük aktif oyuncu sayımız 5–9 arasında değişiyordu ve neredeyse hiç lag yaşamadık. Ayrıca hosting tarafında da ciddi bir sorunla karşılaşmadık. Teknik destekleri de oldukça sağlam. Kendi sitelerinde destek talebi açma sistemi var ve neredeyse günün her saatinde cevap vermeye özen gösteriyorlar. Başarılı bir firma tavsiye ederim ✅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı