Minecraft oynuyor musunuz?

@Berkant Ayhan Karabudak
Sayamayacağımız kadar fazla "Minecraft Kanalı" ortaya çıktı ve aradan sıyrılan şanslıların sıyrılma yolu şudur:
1. XXX Oyunda ile arkadaş ol.
2. Onunla "MECE SEGE" videosu çek.
3. Sürekli argo kullan.
4. Bot at.
5. Diğer botçuların arasına gir.
Bu kadar basit. XXX Evi, XXX Oda, XXX Aga gibi kanalların kuruluşu ve gelişimi burdur.

Kim nederse desin Minecraft.
Güzel kardeşim bu küçük kardeşlerimiz hd 1000 ile gidip bf4 mü oynasınlar MGS V mi oynasınlar.
Oynasınlar velhasılkelam psikolojileri gider. Kan vb.
Pokemon izleyip camdan atlıyanlarıda gördük, olur mu olur.
En masumu minecraft.

Kim nederse desin Minecraft.
Güzel kardeşim bu küçük kardeşlerimiz hd 1000 ile gidip bf4 mü oynasınlar MGS V mi oynasınlar.
Oynasınlar velhasılkelam psikolojileri gider. Kan vb.
Pokemon izleyip camdan atlıyanlarıda gördük, olur mu olur.
En masumu minecraft.

En masumu Don't Starve'dir lütfen karıştırmayalım :) Kan vb. demişsiniz ama bu çocuk zaten " sörvayvıl geyms " denen illette millete sovmuyor mu ? Zaten psikolojisi bozulmuş piksel piksel şeyler yüzünden millete küfür etmeyi adet edindiyse.

Ekleme:
Kendimi bildim bileli oyun oynarım.
Minecraft, Lol, BF4 ,CS:GO, MGS V, GTA V
Teoga zerre bakmadan girdim 400 puan ile istediğim okula yerleştim.
Yine 9.sınıfta zerre bakmadan oyun oynayarak 80 ortalma ile ilk dönemi bitirdim...

3-4 Senedir minecraft oynuyorum. Şuan bu konuyu açan kardeşimiz sayesinde oyunu sildim ve başka oyunlara yöneldim. Şuan steamdan h1z1 indiriyorum. İnşallah severim. İyi forumlar...

Yani o kadar konuyu zincirleyip ;
Böyle salak saçma konulara moderatörler nasıl müsade eder anlamıyorum.
İstiyen minecraft oynar isteyen BF4 oynar. İsteyen gider istediğini yapar.
Kardeşim size dokunan nedir ? Herkesin hayatına kimse karışamaz diye bi laf var. Bilirmisin ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı