Minecraft serverı hacklendi

Daha fazla  
6 aydır oynadığım Minecraft Forge ile kurduğum server ımda birden beni oyundan attı ve tekrar katılmak istediğimde hesabınız başka bir oturumda açıldı gibi bir şey yazdı ve ardından servera girdiğimde server terminated gibi bir yazıyla karşılaştım. 15 20 tane wither spawn oldu. Ardından dünyadaki her şey lav ile kaplanarak çöp oldu. Bu nasıl oldu bunun önlemini nasıl alabilirim? Bilgisayarımı hacklemiş olabilirler mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-13 saat 02.55.30_32d9abd8.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-13 saat 02.55.30_32d9abd8.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 149
  • WhatsApp Görsel 2025-03-13 saat 02.55.30_385d4761.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-13 saat 02.55.30_385d4761.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 150
6 aydır oynadığım Minecraft Forge ile kurduğum server ımda birden beni oyundan attı ve tekrar katılmak istediğimde hesabınız başka bir oturumda açıldı gibi bir şey yazdı ve ardından servera girdiğimde server terminated gibi bir yazıyla karşılaştım. 15 20 tane wither spawn oldu. Ardından dünyadaki her şey lav ile kaplanarak çöp oldu. Bu nasıl oldu bunun önlemini nasıl alabilirim? Bilgisayarımı hacklemiş olabilirler mi?

En solda bir tane Discord adresi var, oraya gidip ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Dünya patlatarak havalı olduklarını sanıyorlar 😎

Bu yüzden sunucularda whitelist açmak önemli. Siz de artık önleminizi alırsınız bu şekilde geçmiş olsun.
Discord sunucularına gidip baktım bunlar bir bot yazmış ve bot IP'leri teker teker deniyor. Sonra sunuculara birlikte girip patlatıyorlarmış.
Discord sunucularına bir kaç yöntem deneyerek girmeyi başardım içeride zaten çoğu insanın patlamış sunucuları ve mide bulandırıcı paylaşımlar var. Sanıyorum ki bir avuç eziğin kurbanı oldum :/ giden tek şey aylardır uğraştığım farmlarım ve özene özene yaptığım buildlerim oldu.

Yapacak hiç bir şey yok..

Dosya Ekleri

• napoleon-exile-gettyimages-1288489073-1310x873.jpg
    napoleon-exile-gettyimages-1288489073-1310x873.jpg
    351,8 KB · Görüntüleme: 39

Merhaba dostum. Aynısını ben de 13 Mart 03.10 gibi yaşadım. online mode = false ise, yani Server'in korsan ise herkesinkini patlattılar, aynı durumdan muzdaribim, yeni SW açıyorum şu an.

Bu yüzden sunucularda whitelist açmak önemli. Siz de artık önleminizi alırsınız bu şekilde geçmiş olsun.
Bir işe yaramıyor bizde whitelist açık oynadık AuthMe eklentisi kurması en sağlıklısı, ya da korsan oynamayacaksın

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı