Minecraft'ın hangi sürümü satın alınmalı?

Windows 10 Edition fiyatları bu sanırsam. Bedrock sürümü olarak geçiyor diye biliyorum. Size önerim Java sürümünü almanız. Çünkü izlediğim birkaç kişiden "Bedrock, Java'ya göre kötü." diye duyumlar aldım. ( Örnek: Adal ) Bunun haricinde fiyat konusunda Java sürümü canınızı yakar ama daha keyif alırsınız diye düşünüyorum.

minecraft.net üzerinde Windows 10 Edition paketine baktığımızda ekstraları görüyoruz. Bu fiyat farklılığı da büyük ihtimal bu yüzden. Ürünlere girip açıklamalarını okuyun.
Bedrock optimizasyonu Java'yı ezer. Java üzerinde daha çok online sunucu var sadece.
Bayağı fazla geliyor 250TL. Windows 10 versiyonunu alacağımda bu fotoğraft ne demek yani sadece 1 dünya mı oluşturuyoruz?
O Realms oluyordu. Istediğiniz kadar açarsınız diye hatırlıyorum.
 
Ben Java'yı tercih ederdim. Tabi daha az para vermek istiyorsanız bedrock olabilir. Ama arkadaşlarınız ile oynayacaksanız onlar muhtemelen korsan oynar. En iyis Java sanki. Birde yaşınızı 31 yapmanızın sebebi komik olduğu için mi?
 
Yakın zamanda Minecraft satın alacağım arkadaşlar ama bir sürü sürümler var Microsoft Store'den mi alacağım yoksa Google'dan kendi sitesinden mi? Birisi 145 TL birisi 85 biriside 75TL ne gibi farklar var aralarında. Bir de PC de en iyi FPS'li hangisi çalışır? Java olayları da var kararsızım hangisini almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.

Bence en iyi sürüm Java (modlanabilirlik vb.)
 
Ben Java'yı tercih ederdim. Tabi daha az para vermek istiyorsanız bedrock olabilir. Ama arkadaşlarınız ile oynayacaksanız onlar muhtemelen korsan oynar. En iyis Java sanki. Bir de yaşınızı 31 yapmanızın sebebi komik olduğu için mi?

Yaşımı kabul etmez diye yaptım 18 yaş üstü kabul ediyor. Ve o rakam benim uğurlu sayım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı