Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 913668Görebiliyorum o siyah adamları. Kardeşin Creative'den yapmış olabilir o evi. O yaratıklar 3 gün uyumadıysan gelir. Ama o siyah adamları anlayamadım. Hiç karşılaşmadım ben. Not: Belki senin siyah adam sandığın şey Enderman olabilir.
Cadılardan bahsediyor.

ALT+F4 veya bilgisayarın kapanmasından kaynaklandığını düşünmüyorum. Orada ev gibi bir şey oluşmuş. Belki olabilirdi ama kapısı bile var. Oyun kaynaklı bir hata olmadığı kesin.
Sanırım elimizdeki tek olasılık bu. Fakat ilk olarak evde cam yok. İkinci olarak neden Bedrock'tan oluşmuş?

Sanırım elimizdeki tek olasılık bu. Fakat ilk olarak evde cam yok. İkinci olarak neden Bedrock'tan oluşmuş?
Size troll demiyorum ama seed ile dünyaya girince o yapı oluşmuyor yani dünya oluşumunda bir sorun yok. Bu da sizden kaynaklandığı anlamına geliyor. Save dosyası önceden oynanmış bir dünya olabilir mi?

Size troll demiyorum ama seed ile dünyaya girince o yapı oluşmuyor yani dünya oluşumunda bir sorun yok. Bu da sizden kaynaklandığı anlamına geliyor. Save dosyası önceden oynanmış bir dünya olabilir mi?
Hayır değil. Save'den girer misiniz bir kere?
Sanırım Save bozuk olduğu için oluşmuş yapı fakat ev olsa camı da olurdu. Ve Bedrock olarak oluşmuş.

Hocam 2 ihtimal var Save kaydedilirken bir sıkıntı oluştu ya da siz bizi yiyorsunuz ama ben 1. seçeneğe inanıyorum.

Hocam 2 ihtimal var Save kaydedilirken bir sıkıntı oluştu ya da siz bizi yiyorsunuz ama ben 1. seçeneğe inanıyorum.

Sizi yeseydim bu kadar uğraşmazdım, konuyu bırakıp giderdim. Her troll konuyu açan gibi. Büyük ihtimalle Save ile alakalı fakat neden ev gibi oldu, üstünde yün vardı. Cam yoktu ve şu an girdiğimizde tam eskisi gibi değil. Çatısı değişik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı