Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz dalga geçmeye devam edin. Troll yapsaydım bu kadar sürmezdi. Sizin açtığınız troll olmayan bir konuya troll desek ne hissedersiniz? Bir düşünün.

Emin olun bu oyunu konunun troll olup olmadığını anlayabilecek kadar uzun bir süre oynadım, hatta büyük ihtimalle ben Minecraft oynarken siz daha doğmamıştınız bile. Bu oyunda Bedrock ve yün karışımı yapı oluşturabilecek hiçbir bug, hata, glitch veya sorun yok. Ya kasıtlı troll yaparak mesaj kasıyorsunuz, ya da 3 yaşındaki kardeşiniz tarafından güzelce kandırılmışsınız.

Hocam ben gezginlerden RAM indirdim PC hızlanmadı Gaming PC indirsem hızlanırmı

Gezginlerden indirirseniz olmaz tabii ki, Ramindir.net daha iyi. Burayı kullanmanızı öneririm.

Emin olun bu oyunu konunun troll olup olmadığını anlayabilecek kadar uzun bir süre oynadım, hatta büyük ihtimalle ben Minecraft oynarken siz daha doğmamıştınız bile. Bu oyunda bedrock ve yün karışımı yapı oluşturabilecek hiçbir bug, hata, glitch veya sorun yok. Ya kasıtlı troll yaparak mesaj kasıyorsunuz, ya da 3 yaşındaki kardeşiniz tarafından güzelce kandırılmışsınız.

Bu iş aslında beni ilgilendirmez :D. Ben sadece yardım etmeye çalışıyordum ama neyse.

Şu an tamamen çözdüm, bilgisayarınızı kim kullandıysa o yapmış. Save klasörünün içeriğini inceledim; istatistiklerde 201 bedrock, 25 gri yün kullanıldığı yazıyor, yani bu orada oluşan yapıyı açıklıyor. Ayrıca 65 ağ kullanıldığı yazıyor yani bu da diğer ağdan oluşmuş yapıyı açıklıyor.

Emin olun bu oyunu konunun troll olup olmadığını anlayabilecek kadar uzun bir süre oynadım, hatta büyük ihtimalle ben Minecraft oynarken siz daha doğmamıştınız bile. Bu oyunda Bedrock ve yün karışımı yapı oluşturabilecek hiçbir bug, hata, glitch veya sorun yok. Ya kasıtlı troll yaparak mesaj kasıyorsunuz, ya da 3 yaşındaki kardeşiniz tarafından güzelce kandırılmışsınız.

Gezginlerden indirirseniz olmaz tabii ki, Ramindir.net daha iyi. Burayı kullanmanızı öneririm.
Hocam gaming rgb ramları indiriyorum o zaman iyi günler

Kardeşim yapsaydı yün koymazdı. Yani troll sanıyorsunuz gerçek konuları, ama troll olan konulara aşırı çok yardım ediyorsunuz, tebrikler ya. Cidden tebrikler.

Bu iş aslında beni ilgilendirmez :D. Ben sadece yardım etmeye çalışıyordum ama neyse.
Siz kesinlikle iyi niyetlisiniz ona lafım yok, ancak hala akıllanmadığınız için kızıyorum. Forumu altına üstüne getirin 14-15 sayfada çözülemeyen hiçbir Minecraft hatası veya bugı bulamazsınız. Şuan yardım etmek isterken bilinçsizce bu arkadaşın trollüne ortak oluyorsunuz.

Şu an tamamen çözdüm, bilgisayarınızı kim kullandıysa o yapmış. Save klasörünün içeriğini inceledim; istatistiklerde 201 bedrock, 25 gri yün kullanıldığı yazıyor, yani bu orada oluşan yapıyı açıklıyor. Ayrıca 65 ağ kullanıldığı yazıyor yani bu da diğer ağdan oluşmuş yapıyı açıklıyor.
O zaman tek sonuç kardeşim gece gizlice bilgisayarı açmış veya sabah ben uyurken bilgisayarı kullanmış. Fakat 201 Bedrock nerde kullanıldı anlamadım. Etrafta çok göremedim Bedrock.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı