Mining yaparken elektrik hesabı

Kral peki senin GPU ne kadar yakıyordur, benimki tahminen ne kadar yakar, H180 sıvı soğutma da var bazı sitelerde onun da etki ettiği söyleniyor. Tahmini ne kadar yansır?
Usta ben iki kartımı da UV OC yaptım bu sayede kart başına 80W civarı bir tüketimim var. 33,10 MH/s kazıyorum. Sıvı soğutma da pompa ve fanlar toplasan 20-25W civarı tüketir. Çok bir etki edeceğini düşünmüyorum.

Usta ben iki kartımı da UV OC yaptım bu sayede kart başına 80W civarı bir tüketimim var. 33,10 MH/s kazıyorum. Sıvı soğutma da pompa ve fanlar toplasan 20-25W civarı tüketir. Çok bir etki edeceğini düşünmüyorum.

Kral ayar çekmemiş biri olarak soruyorum. Win 10'da nasıl ayarlar yaparak Watt'ı en aşağıya çekebilirim? Veya bunun için rehber var mıdır?

Kral ayar çekmemiş biri olarak soruyorum. Win 10'da nasıl ayarlar yaparak Watt'ı en aşağıya çekebilirim? Veya bunun için rehber var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şöyle bir video buldum fakat bunda da 120 küsür W çekiyor. Power limit ayarı yapıp düşürmüştüm ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı