Mining yapılan anakarta 1050 Ti takıp normal şekilde kullanmak

cwza3553

Femtopat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir sorum olacaktı. Güncel olarak sadece filmi oyun vs. bakmak için kullandığım bilgisayarıma 1300 Watt güç kaynağı bağlasam ve riser ile 5 tane 1660 Super'i kasanın dışına alıp şu an takılı olan 1050 Ti ile bu sistemi kullanmaya devam edebilir miyim? İlla hiveos a geçmem gerekir mi? Teşekkür ederim şimdiden :) .
 
Evet kullanabilirsiniz, hiveos kullanmak zorunda değilsiniz. Kazıcıdan hangi kartın kullanılıp hangisinin kullanılmayacağını seçebiliyorsunuz.
 
Hiveos un tek artısı uygulaması olmasımı hocam başka albenisi yokmu acaba 1000 tl ayri para ödücem yoksa anakart işlemci alıcam bidahada
Hiveos linux tabanlı bir işletim sistemi olduğundan bazı kazım araçlarını kullanabiliyorsunuz orada. Mesela şu an 4GB kartlar ile çok bir kayıp olmadan ETH kazımı yapabiliyorsunuz.
Ayrıca bilgisayar açılıp kapandığında size gerek kalmadan mining işlemi devam ediyor, windowsta bu durum biraz daha komplike. Bir de kart sayısı arttıkça windows üzerinde yaşadığınız sıkıntılar artıyor, bu nedenle de kullanıcısı fazla. En büyük yararı stabilitesi çünkü gereksiz hiçbir hizmet çalışmıyor hiveos üzerinde. Başka bir artısı yok.
 

Geri
Yukarı