Mining yapılmış RX 470 performans düşüşüne yol açar mı?

İnanılmaz gerçekten. Zamanında patronumla bilgisiz insanları kendi tabiriyle "tokatlayınca" bizde içimizden inanılmaz diyorduk. Millet nasıl kanıp alabiliyor hala bunları anlayamıyorum. Paranıza yazık yahu. Sizlere mining yapılmış sattıkları kartların çoğunun iflahı çıkmış vaziyette.

Az bilgi sahibi olan insanlar bu tarz kartlardan uzak durulacağını bilir. Bu kadar saf olmayın.
Kullanmadıysan nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım bu arada "tokatlamak" tabiri bizim buralarda da çok yaygın kullanılan ve uygulanan bir şey :)

Kullanmadıysan nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım bu arada "tokatlamak" tabiri bizim buralarda da çok yaygın yapılan bir şey :)
Yukarıda yazdığımı iyi oku. Nasıl kesin konuşabildiğimi anlayabilirsin. "Tokatlamak" kelimesi de esnaflar arasında çok yaygın kullanılır. Sizin oralarla alakalı bir durum değil. Müşteriyi kazıklamak anlamına gelir.

İnanılmaz gerçekten. Zamanında patronumla bilgisiz insanları kendi tabiriyle "tokatlayınca" bizde içimizden inanılmaz diyorduk. Millet nasıl kanıp alabiliyor hala bunları anlayamıyorum. Paranıza yazık yahu. Sizlere mining yapılmış sattıkları kartların çoğunun iflahı çıkmış vaziyette.

Az bilgi sahibi olan insanlar bu tarz kartlardan uzak durulacağını bilir. Bu kadar saf olmayın.

Ne yaparak tokatladığınızı anlayamadım. Kullanıp tecrübe sahibi olmadığınız konular hakkında kesin ifadelerde bulunup üstüne bir de kullanıp tecrübe etmiş bir insana "bilgisiz" tabire ile yaklaşmak da ilginç bir bakış açısı. Mining yapılmış kartlar mecbur kalındığı durumlarda alınabilir. Elbette 0 kart performansı almak zor olsa da çöp tabiri ile genelleme yapmak yanlış.

İyi bir kart alacak finansal gücü olsa kim mining kart alır ki zaten?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı