1.5 yıllık mining yapılmış RX 470 4G alınır mı?

• Konuyu başlatan OK3N
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.412
Fiyat güzel. Eğer bakımlarını da sağlam yaptıysa ve FurMark gibi testlerde iyi sonuç verirse bence alınır.
Bana göre de sıkıntı sadece mining değil. Gerekli testler yapılır ve iyi sonuç alınırsa zaten herhangi bir mining kartı alınır fakat sorun burada fiyat. RX570 gibi bir kart 500₺ civarlarına kadar düşmüşken 400₺'ye o kartı şahsen ben almam. Tabii bunda bir sürü etken var satıcının konumu alıcının konumu vs. vs. ama ne olursa olsun 400₺'yi RX470'e şuan vermem.
Yok 150 daha ver
Benim dediğim ile arasında 100₺ var. Eğer ki bu sitelere, internete bir insan erişebiliyorsa fakirlikten ölmüyor demektir. Gerekirse günlük kenara 2₺ atıp 50 gün sonra RX570 almak daha makul.(Bana göre)

Dediğiniz gibi kardeşim arkadaş alınır mı diye sormuş. Biz de alınmaz dedik çünkü üzerine az bir ekleme yaptığında daha güvenilir, sağlam ve yeni nesil kartlar bulabilir. Bu yüzden alınmaz. Arkadaşın belki 400 lirası var 100 daha ekle diyenleri anlamıyorum diyorsun evet haklısın bütçesi o kadardır. Ama bu arkadaşın bütçesi o kadar diye o parayı çöpe atması gerektiği anlamına gelmez.

Siz kullandınız sorun yaşamadız, tecrübenizi aktardınız. Sorun yaşama riski var mı? Elbette var. Arkadaş belki öğrenci ve 400 lirayı biriktirdi. Bir 100 daha biriktirip daha güvenilir bir şey alabilir öyle değil mi? Neden ziyan olsun ki parası? 3 ay, 6 ay vs. olsa yine eyvallah diyeceğim de 1.5 yıl.

500 TL 'ye ben hiç bir yerde RX570 görmedim.. Öyle satan varsa o kart net bir şekilde çöptür.. Sahibinden de bile en ucuz RX570 550 TL ısınma sorunu en çok olan Pulse modeli.
500₺'ye Armor
550₺'ye Nitro + modeli mevcut şuan
bu fıyatları 1.5 yıllık mining yapılmış bir RX470'e göre çok çok iyi gibi duruyor. 100₺ gerçekten çok büyük bir rakam değil. beklenilebilir bir rakam. Normalde ben de nefret ederim 100 koy bunu al 200 koy şunu al falan demekten ama bu sefer gerçekten gerekli görüyorum.

Hangi markanın hangi modeli ?
Sapphire RX470 GDDR5 4GB 256Bit
Hayır alınmaz. 500₺ civarlarında zaten miningsiz RX570 bulunuyor piyasa da.
MAALASEF BULUNDUĞUM BÖLGEDE DEDİĞİN GİBİ KARTLARI BULAMIYORUM.
Fiyat güzel. Eğer bakımlarını da sağlam yaptıysa ve FurMark gibi testlerde iyi sonuç verirse bence alınır.
karttan vazgeçtim gibi yorumları görünce birde 1.5 yıl fazla geldi başka kartlar arıyorum.

Mining yapılırken ekran kartı bildiğin eziyet çekiyor. Alınmaz kesinlikle.
haklısın bende öyle düşünüyorum. 7/24 % 100 de çalışmasa bile durmadan çalışıyor.
Bana göre de sıkıntı sadece mining değil. Gerekli testler yapılır ve iyi sonuç alınırsa zaten herhangi bir mining kartı alınır fakat sorun burada fiyat. RX570 gibi bir kart 500₺ civarlarına kadar düşmüşken 400₺'ye o kartı şahsen ben almam. Tabii bunda bir sürü etken var satıcının konumu alıcının konumu vs. vs. ama ne olursa olsun 400₺'yi RX470'e şuan vermem.

Benim dediğim ile arasında 100₺ var. Eğer ki bu sitelere, internete bir insan erişebiliyorsa fakirlikten ölmüyor demektir. Gerekirse günlük kenara 2₺ atıp 50 gün sonra RX570 almak daha makul.(Bana göre)
rx 570 gibi kartı bulunduğum bölgede 650-700 altına bulamıyorum.
500₺'ye Armor
550₺'ye Nitro + modeli mevcut şuan
bu fıyatları 1.5 yıllık mining yapılmış bir RX470'e göre çok çok iyi gibi duruyor. 100₺ gerçekten çok büyük bir rakam değil. beklenilebilir bir rakam. Normalde ben de nefret ederim 100 koy bunu al 200 koy şunu al falan demekten ama bu sefer gerçekten gerekli görüyorum.
link atma imkanın varmı o kartları birde bursada oturuyorum.

Bu arada tüm cevap yazanlara teşekkür ederim ceza sürem vardı o yüzden yazamadım.

Son düzenleme:
link atma imkanın varmı
Nitro + olan model sabah vardı şuan yok ama bu attıklarımın modellerinde de bir sıkıntı yok.
Sabah Nitro + olan model 550₺ idi.

Nitro + olan model sabah vardı şuan yok ama bu attıklarımın modellerinde de bir sıkıntı yok.
Sabah Nitro + olan model 550₺ idi.
Sağolasın hocam bursada olan hiç dikkatimi çekmedi sen atınca gördüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı