Misafir çocuğu ekran kartımı kırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gönül ister ki öyle olsun. Ama pek sanmam. Bulamaz ise parasını verir.
10000 TL'ye aldım dersin.

1611162579923.png

Ya cidden çok sinirliyim şu an. Kafayı yiyeceğim şimdi. Dışarıdaydım eve geldim. Bir baktım misafirler gelmiş. Yanlarına gittim selam verdim vs. sonra odama geçtim bir oyun oynayayım da günün yorgunluğunu atayım diye. Bir baktım misafir çocuğu siyah ekrana bakıyor. İçimden dedim ki ne yapıyor bu beyin yoksunu. Gittim yanına dedim niye boş ekrana bakıyorsun. Beni görünce bir tırstı koşarak odaya gitti. Bende sevindim gittim masama oturdum. Tam PC'yi açma tuşuna basacaktım ki ne göreyim. Bu Allah'ın cezası velet ekran kartını kırmış. Benim kasanın camı yoktu kırılmıştı. Yeni yaptırmaya gidecektim vaktim yoktu. Bu cam yok diye neye sinirlendiyse ekran kartına ayağıyla basmış. Ekran kartım kendisini tutan slottan ayrılıp kırılmış.

Bir hışınla çıktım odadan bir baktım utanmaz babasının yanına geçmiş koluna sarılmış bana gülüyor. Bunun güldüğünü görünce daha da sinirlendim. Gittim yanına niye yaptın LAN bunu dedim. Baktım ses çıkartarak gülmeye başladı. Sinirlendim daha da bağırdım. Bu sefer babası çıkıştı ne bağırıyorsun çocuğa? Koskoca adamsın yakışıyor mu dedi? Bende durumu anlattım. Babası bunu duyunca bir tane vurdu çocuğa. Kıs kıs gülen çocuk ağlamaya başladı. İçim rahatladı. Yenisini aldıracağım. Ben bu parayı ağaçtan toplamıyorum. Kendim kazanarak almıştım o PC'yi. Ama hala çok sinirliyim. Neden yani ne istedin de kırdın ekran kartını? Monitörü masayı yumrukla ekran kartı kırmak ne LAN? Kusura bakmayın biraz sinirliyim. Agresif konuşmuş olabilirim. Ama cidden deli etti beni ya. Cidden veledin anasını babasına açıyorum. Böyle çocuk olur mu ya? Hayır yapıyorsun hatanı biliyorsun bir de hala köşeye geçip gülüyorsun.

Ekran kartın neydi babası yeni alırsa aslında bir yandan iyi olmuş 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı