Misafir çocuğu incelemesi

Ben 10 model kullanıyorum hatta geçenlerde LPG taktırdım daha tasarruflu olsun diye. Kullanış olarak çok konforsuz ve sürekli küfür ediyor ekstra olarak da klima açıldığı zaman şöyle sesler duyuluyor: "Abisi şuna bir oyun açta oynasın." ve "Abi bana oyun oynatmıyor ühühühü." seslerini rahatlıkla duyabilirsiniz.
 
Ben 10 model kullanıyorum hatta geçenlerde LPG taktırdım daha tasarruflu olsun diye. Kullanış olarak çok konforsuz ve sürekli küfür ediyor ekstra olarak da klima açıldığı zaman şöyle sesler duyuluyor: "Abisi şuna bir oyun açta oynasın." Ve "abi bana oyun oynatmıyor ühühühü." Seslerini rahatlıkla duyabilirsiniz.

Seninki terbie321 modeli galiba ondan bis sürü hata var onda destek çekildi ama ona XC123 ROM'unu atarsan PC istemez telefon ister ve küfür etmez.
 
12 vizyonsuz modelini kullanıyorum PC'de Zula falan oynamaya kalkıyor (bizim misafir çocuğu da değişikmiş ya millet MC falan ister bu Zula diyor).
 
1 tane 8 yaş (yeğen/kuzen) ve karşıda apartmanda 2 tane 6-7 yaş var.
Sıkıntılar. 6-7 yaşlar apartmandan anneee diye bağırırken 8 yaş yani benim yeğen/kuzen tam bir velet. Tabletine indirdiği MadOut2BigCityOnline'de arkadaşlarıyla veletlik yapıyor.
 
Komsuvelet.al.com güvenilir mi yeni model var Misafir 11 Yaş Pro Max XT almam gerek bir yerden duymuştum kuzenXpro modelinde kalıcı arkadaşlık varmış bunda kalıcı arkadaş sertifikası var komşuveled.al.com güvenilir mi alıcam
 
Kutsu.

Merhaba Technopat!
Eğlenelim diye böyle bir konu açıyorum.
Bugün bize misafirler geldi.

Kutu tasarımı.
Misafir çocukları kutusundan biri bebek arabasıyla, biri ise dinazorlu taşıma çantasıyla çıkıyor. Çanta güzel bir detay. Anneler unutulmamış.

Özellikler.
Çocuklar çok kullanışlı. Genel olarak sessiz çalışıyorlar. Bilgisayarlar için de hevesli değiller. Şeytani planlar yapmaya gerek yok gibi.
Sessizce top oynayabiliyorlar.

Fiyatı.
Kolayca, her insan tarafından elde edilebilir. Sadece pasta, börek ve patates salatası ile bu kullanışlı çocuklara rahatlıkla erişebilirsiniz.

Özet.
Dediğim gibi, sadece eğlence için açılmış bir konudur.
İyi sosyaller!

Hocam ürün bozuk geldi. Çocuklar yemek seçiyor. :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı