- Katılım
- 29 Mart 2017
- Mesajlar
- 3.219
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 4
"Bilgisayar, bilgisayar" diyerek ağızları sulu ve gözleri kudurmuş gibi bakıp koşarak gelen misafir çocuklarına yaradana sığınıp gelişine tekme koyarsanız sonuç mutlulukla bitiyor.
Çocukları bilmem. Ama biz normal değiliz, diyeyim sana. Gece saat 02:00'de bir teklonoji forumunda çocuklardan konuşuyoruz. Bence uykumuz gelmiş.Sana hep yaramazları gelmiş o zaman
Bazı çocuklar iyi oluyor ama.
Çocukları bilmem. Ama biz normal değiliz, diyeyim sana. Gece saat 02:00'de bir teklonoji forumunda çocuklardan konuşuyoruz. Bence uykumuz gelmiş.
Ayrıca gece yazmak çok tehlikeli bütün mod avcılar sakinlik olduğu için yazılanlara direkt focuslanıyor. Av olmadan yatalım bence.![]()
Valla arkadaş yani bu yaştaki çocukların bilgisayar oyunu diye kuduz kapmış köpeğe dönmeleri çok acayip ya."Bilgisayar, bilgisayar" diyerek ağızları sulu ve gözleri kudurmuş gibi bakıp koşarak gelen misafir çocuklarına yaradana sığınıp gelişine tekme koyarsanız sonuç mutlulukla bitiyor.
Benim gerçekten uykum gelmiş. Konuda çocuk var deyince eski mesajlara dönüp kim bu çocuk, diye aradım. Bildiğin konuda çocuk aradım. Jeton geç düştü.Konuda çocuk var. O yüzden çocuklardan konuşmak bence normal.![]()
Hoş geldin, ''troll kardeş''. He, bir sen fark ettin.Konu mayısta açılmış 3 aydır çocuklar hâlâ PC'nin başında mı?
Veya buna dikkat eden tek kişi ben miyim?
Ama öyle olmaya bile düşüncesi komik bence.
Ben uslu misafir çocuğuydum bilgisayar istemezdim mal gibi koltuğun kenarında sıkıntıdan 4. boyuta geçerdim.Valla arkadaş yani bu yaştaki çocukların bilgisayar oyunu diye kuduz kapmış köpeğe dönmeleri çok acayip ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.