Mizah ve eğlenceye açılıp komik olan konu var mı?

Yada:

Açtığım birkaç mizah konusu hit olmuştu zamanında. İsterseniz buraya atayım konuları.

Bazen denk geliyorum. Beğeniyorum da. Komik olmayanlara ise konu açacak kadar tepki göstermiyorum. Sizin mizahınız iyiyse siz bir mizahi konu açabilirsiniz ;) Bu arada bence de Konu Dışı kategorisi daha komik oluyor.
Hocam mizahım fena değil fakat konu mizah ve eğlenceye açılınca insan gülmek istiyor ve herkese komik gelmeyince sonuçları böyle oluyor. Ama mesela konu dışında güzel mizah yapınca insanlar beklemediği bir şey olduğu için daha çok gülüyor.

Bunları gördüğümde bayağı gülmüştüm.

Kahkaha atmayı bekliyorsanız çok yanlış forumdasınız. Noktalama hatasında bile cezalandırıldığınız bir forumda aşırı uçuk konular bulamazsınız. Kızlarsoruyor ya da sözlüklere bakabilirsiniz. Hafif tebessüm etmek ayrı, yerlere yatmak ayrı. Yaşanmışlık hikayesi olmadıktan sonra, içerisinde argo ya da küfür olmayan bir şeyden toplum olarak etkilenmemiz oldukça zor.

Kahkaha atmayı bekliyorsanız çok yanlış forumdasınız. Noktalama hatasında bile cezalandırıldığınız bir forumda aşırı uçuk konular bulamazsınız. Kızlarsoruyor ya da sözlüklere bakabilirsiniz. Hafif tebessüm etmek ayrı, yerlere yatmak ayrı. Yaşanmışlık hikayesi olmadıktan sonra, içerisinde argo ya da küfür olmayan bir şeyden toplum olarak etkilenmemiz oldukça zor.
Kızlarsoruyor veya erkeklercevaplıyor tarzı sitelerde eğleneceğimi zannetmiyorum. Ayrıca kahkaha atmayı da beklemiyorum. Konu mizaha açıldığını için komik olmasını beklerdim. Argo ve küfür konusuna katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı