MNG Kargo nasıl?

Buraya hangi kargo firmasının adını yazarsan yaz kötüleyecek kişiler illaki çıkar. Mng ile telefon sipariş etmiştim gayet hızlı ve sağlam şekilde geldi.

Berbat, bir kitap aldım onu bile evime getirmediler rezil bir şirket.

Aynen.

En kötü en rezil kargo firmasıdır. Eğer bir de bursa aktarmaya uğrayacaksa o kargo o kargo gelmez. Kaybolur. (ben Ankara'dayım, kargo İstanbul civarından geliceği zaman oraya uğruyor. Kendinle kıyasla)
Bursa aktarmayı yedi cihan...
Buraya hangi kargo firmasının adını yazarsan yaz kötüleyecek kişiler illaki çıkar. Mng ile telefon sipariş etmiştim gayet hızlı ve sağlam şekilde geldi.

Hocam benim sıkı Ti yaşadığım tek firma mng. Diğerlerinin hepsi ile çalıştım. hiçbir sıkıntı çok adı ama mng...
Coca-cola almıştım. Normalde 15 günde (make) gelmesi lazımdı. En son 20.günü geçince umudu kestim. 30+ günde getirdiler. Ben de şaşırdım. Öyle bir firma.

Sinerji bilgisayardan hazır sistem sipariş verdim. MNG Kargo sapasağlam getirir mi bir şey olmadan?

Sinerji Bilgisayar'dan bilgisayar sipariş ettiniz? Siz hiç Şikayetvar okumuyor musunuz? Bir de mng getiriyor. Yandınız. Sinerji denen illet kırık bilgisayar bile göndermiş bazı kullanıcılara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00