MNG Kargo Saçmalığı

iki yanlış bir doğru etmez, Senin işine geldiği sürece kuralların çiğnenmesi normal karşılanamaz.
Daha önce yapılan yanlış. Kurallar herkesi korur.

Art niyetli de olabilirsin, "adıma gelen ürün başkasına teslim edildi" diye şikayetçi olabilir, insanların işlerini hayatlarını karartabilirsin. Buna kimse müsade etmemeli.
Helal olsun MNG çalışanlarına.

Öyle bir şikayeti kendi telefonumdan onay verdikten sonra yapamam :)
Burada kargo şirketi haklı davranmış ama asla ve asla MNG ile çalışmayın. Geçen gün birinin araba anahtarını katakulliye getirip çalmışlar diye duydum. 2020 Model araba, evin adresi belli, anahtar kargoda kayboluyor. Hmm. 🤔
Kulaklık satın aldı arkadaşım aynı siteden. Bende aynı siteden satın aldım. Arkadaşım zonguldakta. Ürün İstanbul/Fatih den Zonguldağa 1 gün sonrasında teslim edildi. Ona sorduğumda MNG geldi dedi. Bende hızlı gelir diye mecbur onu seçtim. Kargo firması olarak.

Öyle bir şikayeti kendi telefonumdan onay verdikten sonra yapamam :)
Art niyetli biri yapar.

Şu maddelerin hangi sözleşmede olduğunu bana yazabilirmisin.

- Başkasına ait kimlikle ürün teslimi yapılır.
- Telefon ile onay verilirse adınıza gelen ürün istediğiniz kişiye teslim edilir.

Art niyetli biri yapar.

Şu maddelerin hangi sözleşmede olduğunu bana yazabilir misin?

- başkasına ait kimlikle ürün teslimi yapılır.
- Telefon ile onay verilirse adınıza gelen ürün istediğiniz kişiye teslim edilir.

Dostum yanlış anlama ama çok boş yapmışsın. Verdiğin örneğe kimlik çaldığını düşün gidip kargo kargo dolaşıp adamın kargosu olup olmadığını mı öğreneceksin? Hadi yaptı diyelim MNG Kargo ada göre değil takip noya göre veriyor kargoyu yani almaya gittiğin de takip no istiyor. O ne kimliği çalan takip nosunu da çalmış :D komik bir saçmalamışsın. MNG Kargo Kırklareli şubesinde kargom vardı gidip almak istedim kargoları içeriye yığmışlar ve çalışanlar bana pazartesi gel ya da kendin bul dediler kargomu kendim buldum da aldım. MNG ye helal olsun falan yok. Saçmalık tamamen.

Dostum yanlış anlama ama çok boş yapmışsın. Verdiğin örneğe kimlik çaldığını düşün gidip kargo kargo dolaşıp adamın kargosu olup olmadığını mı öğreneceksin? Hadi yaptı diyelim MNG Kargo ada göre değil takip noya göre veriyor kargoyu yani almaya gittiğin de takip no istiyor. O ne kimliği çalan takip nosunu da çalmış :D komik bir saçmalamışsın. MNG Kargo Kırklareli şubesinde kargom vardı gidip almak istedim kargoları içeriye yığmışlar ve çalışanlar bana pazartesi gel ya da kendin bul dediler kargomu kendim buldum da aldım. MNG ye helal olsun falan yok. Saçmalık tamamen.
Hayatınız boş.
Aynen bu istikameti hiç bozmayın. İşinize nasıl geliyorsa öyle yaşayın.

Çok istersen kullan dostum kimlik tespiti demek kargo üstündeki verilen kimlik no ile oradaki kimlik nonun aynı olması demektir. Yani kargoyu yakınlarından biri alamaz diye bir ibare geçtiğini göremedim ben.
yetki belgesi
Kargonun ilgili şahıs ya da kurum adına teslim alınabileceğini belirten belgedir. Burada yazıldığı gibi başkası tarafından teslim alınabiliyor kargo. Neyse dostum bir laf vardır 1 delil ile 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim. O yüzden boş yapmaya gerek yok diyelim. Sen çalışırken kargonu annene babana aldırma sakın aman suç sonuçta...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok istersen kullan dostum kimlik tespiti demek kargo üstündeki verilen kimlik no ile oradaki kimlik nonun aynı olması demektir. Yani kargoyu yakınlarından biri alamaz diye bir ibare geçtiğini göremedim ben.
Darth VEDER alamaz da yazmıyor.
Yetki belgesi diye bir madde var gözüne çarptı mı? Alıcı kuzeni adına bir yetki belgesi çıkarttırmış mı? 17 yaşında birine vekalet verilmiyor TC yasalarına göre ama belki Uganda yasasına göre çıkartmışlardır.
"Kimlik sadece sahibi tarafından ibraz edilebilir." ANAYASA

Darth VEDER alamaz da yazmıyor.
Yetki belgesi diye bir madde var gözüne çarptı mı? Alıcı kuzeni adına bir yetki belgesi çıkarttırmış mı? 17 yaşında birine vekalet verilmiyor TC yasalarına göre ama belki Uganda yasasına göre çıkartmışlardır.
"Kimlik sadece sahibi tarafından ibraz edilebilir." ANAYASA
Tamam dostum sensin haklısın vermemeliler. Uğraşmaya değmez bir kardeşimizsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı