MNG kargoladığım ekran kartını kaybetti

AbdullahTaha

Decapat
MNG ile arkadaşıma GTX 1050 Ti gönderdim ,kargoyu kaybettiler ve faturayı da kargo ile gönderdiğimden tanzim talebini reddediyorlar. İl tüketici hakları mahkemesine e-posta gönderdim üstünden 15 gün geçti ama hala hiçbir cevap alamadım. Yolladığım ekran kartının ortalama 0 fiyatı 5000TL, MNG'den ekran kartının parasını almak için nasıl bir yol izlemeliyim ve neden 15 gün geçmesine rağmen bana cevap verilmedi?

Ekran kartının fiyatı ortalama 5000 TL değil. Kendini kandırma. THH'ye başvur, CİMER'e başvur, Şikayetvar'a yaz ve bekle.

Son baktığımdan beri düşmüş, şu an 4000TL ortalama ve itici konuşmayın. Şikayet vara çoktan yazdım 2 kere iletişime geçtiler ama sonuç yok ayrıca yazdığım gibi zaten THH'ye başvurdum

MNG ile arkadaşıma GTX 1050 Ti gönderdim, kargoyu kaybettiler ve faturayı da kargo ile gönderdiğimden tanzim talebini reddediyorlar. İl tüketici hakları mahkemesine e-posta gönderdim üstünden 15 gün geçti ama hala hiçbir cevap alamadım. Yolladığım ekran kartının ortalama 0 fiyatı 5000TL, MNG'den ekran kartının parasını almak için nasıl bir yol izlemeliyim ve neden 15 gün geçmesine rağmen bana cevap verilmedi?

Elinde e fatura vardır zaten. Öncelikle e-faturaya ulaşın ve firma ile görüşüp tanzim bedelini talep edin. Zaten e-faturaya ulaşmadan ya da arkadaşına yollarken faturanın resmini falan çekmediysen tüketici heyetinin de yapabileceği pek bir şey olmayabilir. Ama öte yandan kargo firması tam kusurlu. Ve siz de abartı ürünüm vardı demediğiniz için yine de haklı bulabilirler sizi.

Buradan tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ürününüz sıfırsa 3.5-4 arası şu anki satış fiyatlarını baz alarak talepte bulunabilirsiniz.
2. el ise 2-2.5 arası talepte bulunabilirsiniz.

Elinde e fatura vardır zaten. Öncelikle e-faturaya ulaşın ve firma ile görüşüp tanzim bedelini talep edin. Zaten e-faturaya ulaşmadan ya da arkadaşına yollarken faturanın resmini falan çekmediysen tüketici heyetinin de yapabileceği pek bir şey olmayabilir. Ama öte yandan kargo firması tam kusurlu. Ve siz de abartı ürünüm vardı demediğiniz için yine de haklı bulabilirler sizi.

Elimde e fatura yok. Ekran kartı bir akrabamındı ve uzun süre boş durduğundan bana verdiler.

Ayrıca zaten tanzim bedelini talep ettim.

Akraban hangi siteden aldıysa o ulaşır.
Ulaşsın.

Ulaşamıyorsa da şansını dene tüketici hakem heyetinde.

İl Tüketici Hakları Hakem Eyetine zaten başvurdum ama cevap vermiyorlar 15 gündür. Ayrıca ekran kartının sahibi ile hiç iletişimim yok ve ürün çok yeni değil. Faturanın bulunacağını sanmıyorum. (Ekran kartının sahibinin annesi verdi ve ekran kartının sahibinin haberi var)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı