Modem Çekim Gücü Azaldı

lucille

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle kolay gele. Sorun şu bizim modem salonda. Bu zamana kadar evin tüm odalarından rahat çekiyordu ama ne olduysa artık 1 haftadır sadece benim odadan çekmemeye başladı. Odaya girince hız 0.21 Mbps gibi düşük hızlara iniyor.

Odadan çıktığım anda normal hıza yükseliyor. Sanki odaya biri sinyal kesici koymuş gibi. Bu zamana kadar odamdan rahat çeken internet dediğim gibi çekmemeye başladı. Dedim herhalde bilgisayarda sıkıntı var format attım ama düzelen bir şey yok. Modemi resetledim 10 20 defa. Telefonda da çekmiyor. Sorun ne olabilir lütfen yardımcı olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi duvarın arkasına al dene olmazsa alt ve üst komşunu durum hakkında bilgilendir. Sadece bilgisayarında oluyorsa bilgisayarının WIFI kartı arızalanmış olabilir.

WİFİ nin önünde elektronik eşya en önemlisi alüminyum folyo cola kutuları gibi akvaryum gibi şeyler bulundurmamayı dene eğer yoksa wıfı nin kartı bozulmuş olabilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı