Rehber Modem Hat Değerleri

CRC hatası sorun teşkik etmez. Download yaparken bazı paketler eksik geliyor modem milisaniyede fark edip o paketi tekrar indiriyor. Farkı hissedemezsin. SNR değeri genellemek doğru değil. Hattan hata değişiklik gösteriyor. 8Db sıkıntısız 90 Mbit kullanıyorum elimle 3'e kadar düşürdüğüm halde yinede kopma olmuyor.

Murat abi onun performansa nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyorum. Açıkçası hissettirmedi de.
Oyunlarda veya indirme yaparken, bilhassa indirme yönetici düzgün olmayan yazılımlarda hasarlı dosya almana veya indirme sırasında eksik inme sonrası tekrar indirmeye başlamana neden olabilir. Oyunlarda güncelleme sırasında veya harita vb. değiştirirken bug oluşmasına, pingde çok az bir fark oluşması gibi şeylere neden olabiliyor.

Merhaba, millenicom'dan 35MBPS'ye kadar sınırsız internet satın aldım. İlk bağlandığı gün hız 22MBPS civarındaydı fakat bu beni tatmin etmedi yetkilileri aradım ve eve geldiler, 35MBPS sinyal gönderdikleri takdirde kopma olabileceğini söylediler, bende buna inanmak istemedim çünkü hatta fazla yüklenmek istemedikleri için bu tür yollara başvurduklarını duymuştum. Şuan değerlerim bu şekilde sizce kopma yaşar mıyım bir sorun var mı?

Dosya Ekleri

• 12.JPG
    42,7 KB · Görüntüleme: 694
32Mbit hız veriyorlar şuan sana.

Şuan değerlerim bu şekilde sizce kopma yaşar mıyım bir sorun var mı?
Şuan 33 alıyorsunuz yani 35 gönderiyorlar ama dedikleri gibi santrale uzaklığın biraz fazla gibi. Bu yüzden sınırdasın şuan. Yani 30'a sabitleyebilseler sıkıntı yaşamazsın. 35 vermeye çalışıyor ama sınırda. Hat normalde daha fazlasını destekliyor ama kopmalar daha sık olur yükseltirlerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…