Rehber Modem Hat Değerleri

Peki bu maksimum hız vdls'ye geçtiğimde yükselecek mi ?

16Mbps'lik paket satmaya çalışıyorlar. Alabileceğim maksimum hız nedir?

Türk Telekom Fibernet 35Mbps'ye kadar olan paketi kullanıyorum. Değerlerim sizce nasıl ?
Fiber hat bitişik yan binamızda var, fakat bizim sitede yok. Turkcell'e sorduğumda ise çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başvuru yapmak için ne gibi şartlar isteniyor biliyor musunuz ? Benim bildiğim apartmandakilerin en az yarısının onayı gerektiğini biliyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Türk Telekom Fibernet 35Mbps'ye kadar olan paketi kullanıyorum. Değerlerim sizce nasıl ?
35'den 33 geliyor yeterli. Hattınız 90 destekliyor ancak VDSL bandlardaki değerler doğruysa 75 filan alabilirsiniz.

Fiber için net bilgiyi Telefom'dan veya bağlı olduğunuz ISP'den alırsınız. Bölgelere göre saçma sorunlar veya kararlar çıkarabiliyorlar.

Öncelikle herkese merhaba hayırlı ramazanlar dilerim.
Değerlerim eklerdeki durumda. TürkNet kullanıyorum normalde vdsl 35 mbps kullanıyordum ama 75 mbps e çıkmak istedim. Paket değişikliği yaptım ardından 5dk içinde net gitti geldi ve hızım 75 oldu. İlk gece hızı 30 mbps e kadar düşük çıktı. Sabaha düzelmişti. Bugün tekrar testler yaptım ve şuan da speedtest te aldığım son hız 10mbps civarında. Arıza oluşturdum ve arıza oluşturduğum da türknetin yaptığı testte modeme 79 hız geliyor ama indirme gücüm 14. Modemde bir problem olduğunu sanmıyorum. Çünkü yüksek hızda 100gb tan fazla indirme yaptım ve hızda bir sorun olmadı. @Murat5038 sizin yorumlamanızı rica ediyorum. Vereceğiniz bilgleri merakla bekliyorum.

Dosya Ekleri

• arıza1.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 172
  • arıza2.PNG
    12,2 KB · Görüntüleme: 191
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…