Rehber Modem Hat Değerleri

2 kişiden biri saha dolabına gitti ve telefon ile haberleşerek sorunun saha dolabından itibaren bana gelen hat olduğu sonucuna varıp sorunumu çözdüler.
Sosyalde değildim o yüzden geç cevap yazdım ancak konuyu gördüğümde orun belliydi zaten. DSLAM ve ev arasında bağlantıda sorun olduğu açık. Sadece tekrar sorun yaşanırsa kopmalar veya arada takılmalar vs. Port değişmeyi ve DSLAM, ISS arasında kontrol sağlatsınlar.

Teşekkür ederim.Keşke iss değiştirmek zorunda kalmasaydım da sorunu çözebilselerdi..

Ahh ahh şu telekom gerçek bir destek verebilse.Gösteriş bazısı bilgisayardan işgörmeye çalışıyor farkında değiller ki saha dolapları 20 senelik cihazlarla kullanılıyor. Yenileri ise kara pazar çekilmiş alt yapısı karışık bir durumda. Çok şikayet var da muhattap yok.

Değerler nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    28,6 KB · Görüntüleme: 81
Değerlerim nasıl? Vodafone VDSL kullanıyordum ve sürekli kopmalar oluyordu. Turknet'e geçtim dün itibariyle ama bugün gene 2 kere kopma oldu. Ne yapmam gerekiyor? İSS değişikliği bile fayda etmedi. Online oyun oynayamıyorum doğru düzgün.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    32,4 KB · Görüntüleme: 62
Turknet'e geçtim dün itibariyle ama bugün gene 2 kere kopma oldu. Ne yapmam gerekiyor?
Bina içi ve ankastre arasındaki ekleri kontrol ettirin. Modem harici bağlantı varmı varsa sadece modeme bağlantı edin. Farklı modem ile denemediyseniz deneyebilirsiniz.

Bina içi ve ankastre arasındaki ekleri kontrol ettirin. Modem harici bağlantı varmı varsa sadece modeme bağlantı edin. Farklı modem ile denemediyseniz deneyebilirsiniz.
Önceden Vodafone H300S kullanıyordum. 1 ay kadar önce yine kopmalar oluyordu. Türk Telekom altyapısı kullandığım için ekip geldi baktı. Bina içi tesisatın yeni olduğunu ve bir problem olmadığını, modem değişikliği yapılırsa sorunun düzelebileceğini söylediler. Bunun üzerine Keenetic Omni DSL N300 aldım. Bu modemde de sorun devam ediyor.

Bu da Keenetic modem ile olan hat değerleri.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…