Rehber Modem Hat Değerleri

Bence bir güzel elektrikçi ile kutuları kontrol ettirin. Daireden bahsetmiyorum size gelen hattı takip ederek.

Alt yapıyı iptal etmişler hocam, tüm firmalar üzerinde sorgulama yaptığım zaman altyapı gözükmüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Alt yapıyı iptal etmişler hocam, tüm firmalar üzerinde sorgulama yaptığım zaman altyapı gözükmüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Durudk yere edemezler. Bir başvuru mu yaptınız? Bağlantı alıyorsanız şikayet edin telekoma veya internet aldığınız firmaya.

Durudk yere edemezler. Bir başvuru mu yaptınız? Bağlantı alıyorsanız şikayet edin telekoma veya internet aldığınız firmaya.

Mahallede komple internet yok maalesef ki, tarafamıza ne dönüş ne de bilgi aktarımı yapılıyor. Yarın izinliyim gidip bir soracağım.

Fiber için başvuru yapmıştım ama altyapı sağlanması sene sonu olarak belirtilmişti.

Fiber için başvuru yapmıştım ama altyapı sağlanması sene sonu olarak belirtilmişti.
Onun belki çalışamlarıdır. Teelkom geç yapar işi belediye izinleri filan, illa yağmurda çalışır olur olmadık zamanda çalışmaya başlarlar.

Onun belki çalışamlarıdır. Teelkom geç yapar işi belediye izinleri filan, illa yağmurda çalışır olur olmadık zamanda çalışmaya başlarlar.

Tekrar kontrol ettiler, dediklerine göre elektrik arızaymış, sizce upload hızını güncelleme yapayım mı?

Bir de benim değerlere bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…