Daha fazla
Yeni eve taşındık, yazın bize en mantıklı gelen TurkNet'i bağlattık. Herkes bize 35 için bile çok yüksek hız kaldırmaz vs dedi modem sorduğumuz Vatan çalışanından, bağlamaya gelen Telekom çalışanı sonrasında gelen başka çalışan vs. İlk başta paket 35 Mbps'di, sonradan denemek için 100'e yükselttik. 100 alamasak bile 80 civarında alıyorduk ve gayet de iyiydi. Kopma falan nadir yaşanıyordu. Neyse tekrar okul başladı geri döndük ve internet sapıttı resmen. Hız kesinlikle 60 Mbps geçmiyordu ve kopmalar oluyordu. 1 ay önce 80 Mbps alırken, şu an 60 Mbps alırken bile zorlanıyordu hat. Bugün tekrar geldiler Telekom'dan, bu hız alabileceğinden çok yükseği tekrar tekrar söyledi. 16-24 veya en kötü 35 Mbps kadar düşürmen iyi olur dedi şahsen o kadar düşürmek istemiyorum çünkü neden düşüreyim ki daha hızlı kullanma şansım varken. Veremeyecekleri hızları sunuyorlar sonrasında biz uğraşıyoruz tarzında konuştu ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası. Bağlattığım ilk internet, üniversite öğrencisiyiz ilk ev deneyimimiz. Anlamadığım için size sormak istiyorum. Stabil kullanabilmek için dediği kadar düşürmek zorunda mıyım?
Bunlar da anlık hat değerlerim:
Bunlar da anlık hat değerlerim:
Son düzenleyen: Moderatör: