Modem şişmesi ve Internetin kopması

ademsadik

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba.
TTNET kanıyorum. 15 Mbit. Upload 1Mbit.

Cok fazla upload ile işimiz oldugu için devamli modem şişiyor. Ping cok yukseliyor. Bazen baglanti kopmaya basliyor. Degisik degisik haller oluyor.

Modemi resetliyorum, duzeliyor fakat 1 saat sonra yine ayni.
3 tane farkli modem denedim, hiçbir sonuc alamadim. TTNET bizim hattimizda hiçbir sorun yok diyor. Kac kere gelip test ettiler...

Nasıl cozebilirim bu durumu? Cok kaliteli bir modem mi almam lazim? ınternet trafigimizi yonetecek bir cihaz mi almamiz lazim? Yardim rica ediyorum. 4 aydir bununla uğraşıyorum. Cozemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, merhaba.

Cok fazla upload ile işimiz oldugu için devamli modem şişiyor. Ping cok yukseliyor. Bazen baglanti kopmaya basliyor. Degisik degisik haller oluyor.

3 tane farkli modem denedim, hiçbir sonuc alamadim. TTNET bizim hattimizda hiçbir sorun yok diyor. Kac kere gelip test ettiler...

Nasıl cozebilirim bu durumu? Cok kaliteli bir modem mi almam lazim? Internet trafigimizi yonetecek bir cihaz mi almamiz lazim? Yardim rica ediyorum. 4 aydir bununla uğraşıyorum. Cozemedim.

Sorun daha çok upload hızınızda gibi.

Merhaba, bence modem değiştirmekten ziyade upload hızını arttırmalısınız. Bulunduğunuz bölgedeki alt yapı ne durumda? Hız yükseltmeye müsait mi?

Arkadaşlar, merhaba.

Nasıl cozebilirim bu durumu? Cok kaliteli bir modem mi almam lazim? ınternet trafigimizi yonetecek bir cihaz mi almamiz lazim? Yardim rica ediyorum. 4 aydir bununla uğraşıyorum. Cozemedim.
Buradan altyapınızı sorgulayıp ss atarmısınız.

Merhaba, bence modem değiştirmekten ziyade upload hızını arttırmalısınız. Bulunduğunuz bölgedeki alt yapı ne durumda? Hız yükseltmeye müsait mi?
Çok defa denedım ama hiçbir şekilde kabul etmıyorlar. Parasını veelım dedım yıne kabul etmedıler. TTNET gerçekten çok zor durumda bırakıyor bizi.
Buradan altyapınızı sorgulayıp ss atarmısınız.
"Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır."
Bu mesaj çıktı.

Çok defa denedım ama hiçbir şekilde kabul etmıyorlar. Parasını veelım dedım yıne kabul etmedıler. TTNET gerçekten çok zor durumda bırakıyor bizi.

"Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır."
Bu mesaj çıktı.
Mümkünse bulunduğunuz bölgedeki Türk Telekom müdürlüğüne gidin. Orada planlama ve erişim birimi var, binanızın alt yapısı konusunda daha iyi bilgi vereceklerini düşünüyorum. Ayrıca alt yapı iyileştirme talebinde bulunabilir veya bulunduğunuz bölgede çalışma olup olmayacağı bilgisini de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı