@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartikicak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
Gereksiz bir tepki gösterildi. Aynı fotoğrafı ben de attım, kimse bir şey demedi. @UBerk Steam'den attığım arkadaşlık isteğimi hala kabul etmedin, üzülüyorum bak.
Diğer moderatörlerin sıkıntısını görmedim ama @MF gerçekten çok kötü bir şey yaptı. Yakıştıramadım. Arkadaş bir arkadaşın mouse için macro nasıl atarım demesine rencide edici bir şey yazmış. Bilen bilir.
Gereksiz bir tepki gösterildi. Aynı fotoğrafı bende attım, kimse bir şey demedi. @UBerk Steam'den attığım arkadaşlık isteğimi hala kabul etmedin, üzülüyorum bak.
İlk konuda katılmadığımı belirtmek isterim. Kişiye göre değişir ancak çoğu üyenin yaptığı gibi biraz esprili bir yanıt vermek istenmiş, bunda art niyet aramaya gerek yok bence. Ancak şu konuda kesinlikle katılabilirim, şu sıralar çok yazım yanlışı yapılıp düzenlenmeden açılan konu görüyorum. Raporlamaya çalışıyorum arada bunları ama son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye başladı.