Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartikicak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
Gereksiz bir tepki gösterildi. Aynı fotoğrafı ben de attım, kimse bir şey demedi. @UBerk Steam'den attığım arkadaşlık isteğimi hala kabul etmedin, üzülüyorum bak.

Diğer moderatörlerin sıkıntısını görmedim ama @MF gerçekten çok kötü bir şey yaptı. Yakıştıramadım. Arkadaş bir arkadaşın mouse için macro nasıl atarım demesine rencide edici bir şey yazmış. Bilen bilir.
Bilmem kaç yıl önce oldu, açıklaması vs. her şeyi yapıldı. Bunu ısıtmaya gerek yok.

İlk konuda katılmadığımı belirtmek isterim. Kişiye göre değişir ancak çoğu üyenin yaptığı gibi biraz esprili bir yanıt vermek istenmiş, bunda art niyet aramaya gerek yok bence. Ancak şu konuda kesinlikle katılabilirim, şu sıralar çok yazım yanlışı yapılıp düzenlenmeden açılan konu görüyorum. Raporlamaya çalışıyorum arada bunları ama son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye başladı.

Gerçekten bazen sadece kötülemek için eleştirinler oluyor.
Eleştirmek huy oldu çünkü.

X partiye sallanıyor diye kendi partini bırakıp ona sallayanlar mı dersin, havalı olmak için insanların dinen sallayanlar mı dersin...

Eleştiri yapan ''havalı'' olmuyor uyandırayım.

O zaman konu sahibi oylama yapılsın bakalım en çok hangi yöneticinin hatalı olduğunu bulalım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı