Moderatörler neden ürkütücü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürkütücü mü bilmem fakat esrarengizler. Bazı üyeler var ki banlanma sebebi devlet sırrı gibi saklanıyor, onaylanmak üzere paylaştığınız konular ortadan kayboluyor. İşin aslı hakkında hiçbir fikrimiz yok lakin ucu yönetim ekibinden birine mi dokunuyor acaba diye düşündürüyor.
 
Doğru ama kimi polis oluyor ya sırf sidik yarışına, ego tatminine ceza falan veriyor ya, öyle bir şey olacakmış gibi bir his oluşuyor bende.
Böyle bir şey olduğunu düşündüğünüzde rapor edin ve cezanız incelenir. Uzun zamanlı cezalar fikir birliği ile veriliyor, fikir birliği olursa ceza alırsınız. Korkacak bir durum yok. Hata yaparsanız ceza alırsınız, olay bu kadar basit.
 
1610624895348.png

@Yararsız Üye az değilsin :D
 
Moderatörlerin neyinden korkuyorsunuz anlamıyorum. Onlar da insan. Onlar da uyuyor, yemek yiyor, oyun oynuyor, dizi izliyor. Yani genel olarak mağara adamı gibi yazım kurallarının hiçbirine uymamazlık yaparsanız ceza alıyorsunuz bu da çok normal.

İşin en komik tarafı bu mağara adamları genellikle aldığı cezayı yediremeyip orada burada paylaşıyor. "Şunu yaptım, şöyle ceza aldım" gibi cümleler sarf ederek paylaşıyorlar. Hani çok komikler ya. Eğer klavyenin tuşlarına basmak yerine yumruk atıyorsanız ürkün ama klavyeyi kullanmayı biliyorsanız ürkmenize gerek yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı