Ben de geçenlerde bir şarkı eklediğim halde bu şarkıya anlamsız ve hiçbir sebep göstermeden küstahça sansür uygulandı.
Dediğiniz doğru lakin elbette bizim olduğu gibi modaröterlerinde hatası olabiliyor eminim Recep ve Ali abi bu konu ile yakından ilgilenecektir bende zamanında her attığı mesajdan uyarı almış birisiyim ancak bunu aşırı abartmanın lüzumu yok modaröterler de eminim buna oldukça dikkat ediyordur ancak her ne kadar tarafsız kalmak istesem de size hak veriyorum bazen böyle şeyler yaşanabiliyor umarım bir daha böyle bir sorun ile karşılamassınız efenim.
Yazım kurallarına uymamam sebebiyle daha 1 hafta önce foruma katılmama rağmen bugün 5. kez uyarı aldım. Sanırım forumda birkaç ay daha takılırsam Türkçe netlerim artacak.
Bu yazıyı yazarken birkaçın birleşik yazıldığını fark etttim.
Moderatör şikayetlerine yanlış bilmiyorsam ''Yöneticiler'' bakıyor. Ama sen de ''...'' çok sık ve gereksiz kullanıyorsun. Yazılarına dikkat ediyorum. Hep ''...'' ile bitiriyorsun cümlelerini. Ama cümleye bakıldığında cümle tamamlanmış. Bu yazında bile iki yerde gereksiz kullanılmış.
Ben de geçenlerde bir şarkı eklediğim halde bu şarkıya anlamsız ve hiçbir sebep göstermeden küstahça sansür uygulandı.
Sosyal'de müzikleri canlı tutan sizsiniz zaten, ben bütün konularınızı onaylıyorum merak etmeyinBen de geçenlerde bir şarkı eklediğim halde bu şarkıya anlamsız ve hiçbir sebep göstermeden küstahça sansür uygulandı.
@mrandarkan
Amacım polemik yaratmak değil ama, son mesajınızda uyarı aldığınız hatayı combo yaparak tekrarlamışsınız.
Üç nokta sadece tamamlanmamış cümlelerde kullanılmaz, doğru. Orada bir hata var fakat sizin mesajınıza bakacak olursak her cümlenin sonunda kullanmışsınız, bu da yanlıştır. Uyarı haksız yere veya keyfi verilmemiş gibi gözüküyor, ayrıca 1 saatlik.
Hala kullanım hatası yapıyorsunuz. Kullandığınız üç noktaların çoğu hatalı.Saatinde değilim, uyarısında da değilim, uyarı aldığım için değil; keyfi uygulamaları yanlış bulduğum için bu konuyu açtım ve hala daha bunun arkasındayım...
Burada mesela bir hata var mı?
Üç noktanın anlamı zedelediğini düşündüğünüz bir yer varsa okurken noktadan daha uzun süre orada durun. Eğer anlamı zedeliyorsa zaten okumaya devam ettiğinizde insanı ciddi anlamda rahatsız edecektir. Bu da nokta olması gereken yere üç nokta getirilmiş ve gereksiz bir kullanım var demektir.
Özellikle denemelerde, şahsi yazılarda, fikir beyanlarında sıkça kullanılan bir noktalama türüdür bu. Yaygın olmaması, hatalı olduğu anlamına gelmez.
Ayrıca benim özellikle bu konuda değil, diğer tutumlarda da yanlış bulduğum çok yan var. Bazı moderatör arkadaşların tutumları rahatsız edici boyutta. Bakın ben "kuralcı burası ya" diye yakınmıyorum, bundan önce de cezalar aldım, daha uzun sürelerde de aldım ve hiçbirinde de şunu demedim: Haksızlık!
Ama bunda diyorum...
Burada bir haksızlık, keyfiyet var. Ayrıca bununla birlikte bazı moderatörlerin forum üyelerine karşı saygısız tutumu var. Bu konuda da yalnız olmadığımı gördüm.
Umarım bu denilenler dikkate alınır çünkü insanların keyif alması gereken bir ortamdır forum, sıkıntı çekmesi gereken değil...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.