Moduler PSU 8+6 Pin GPU bağlantısı

Ferelith

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar bugun msi r9 390 kartını aldım ama aklıma 8+6 bağlantısı nasıl yapacağım takıldı. Corsair cx750m psum var psu girişinde 6+2 pci ve 4+4 cpu girişi var. Ben bu 2 girişi de gpuya bağlamalı miyim yoksa psu üzerinde yazan 6+2 yi takmam yeterli mi? Tek kablodan 8+6 çıkış alabiliyorum. Bir de cpu girişi zaten modüler değil onu bağladım islemci guc soketine.

CPU için olan 4+4 CPU'ya bağlanacak. Ekran kartı için ise bir adet 6+2 ve bir adet 6 pin güç bağlantısı yapacaksın.
Cpu güç kablosu zaten modüler yapıda değil. Benim demek istediğim psudan gpuya 2 pci-e mi yoksa tek kablo mu göndereceğimdi. Şu an bir sıkıntı yok pc gayet stabil oyunda. Anakartım yüzünden biraz kuşku vardı içimde ama kartı taktığım gibi çalışmaya başladı Allahtan :D. Tek sıkıntısı gpu'nun fanları 60 dereceye kadar dönmüyor bu yüzden boştaki sıcaklık 55 dereceyi geçiyor. xD

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı