Peki, pek güvenilir kanalın beyanı o şekilde de ben neden %100 yük altında CPU core voltage i 1.487 görüyorum. Sen de haklısın."The CPU ran at 1.15V and maintain a clock 4025MHz by the end of the stress test." Baya iyi overclockmuş. "16.50" dakika bu arada![]()
O gördüğün maksimum voltaj seviyesi. Sisteme yük binmediği zaman anlık voltaj dalgalanmaları olabilir. bu normaldir. HWinfo programını hiç kullanmadın sanırım, gördüğün değerler sırasıyla current, minimum, maximum, averagePeki, pek güvenilir kanalın beyanı o şekilde de ben neden %100 yük altında CPU core voltage i 1.487 görüyorum. Sen de haklısın.
Direk kapanıyor herhangi bişey olmuyorKapanma ne şekilde oluyor?
RAM'lerde sorun olsa mavi ekran verirdi diye düşünüyorum. Dediğim gibi Memtest yapmanı öneririm. Bir ihtimal PSU'da sorun olabilir gibime geliyor. Benzeri sorun eski sistemimde vardı PSU'dan kaynaklı olarak.Direk kapanıyor herhangi bişey olmuyor
BIOS'a default çekin. Daha sonra X. M. P profillerini kullanarak tekrar RAM'leri yüksek frekansa çekin. Eğer profillerde bu problemi yapıyorsa manuel olarak ayarlayabilirsin.
Konu sahibi ve tüm diğer arkadaşlardan özür dilerim, gereksiz bir mevzuya takılıp konuyu kirlettim. Bu arada eğer RAM 3000 iken bilgisayarın çalışmasında bir sorun yoksa çekmeyin 3600 MHz'ye çalışsın 3000'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.