Rehber Monitör Panel Türleri (2021)

Tek kelime efsane.

Bunun için kaç gün veya kaç saat uğraştınız?

Bence konunun başlığına kocaman bir "E-sibopçular da 1 ms farkını anlayamaz." yazılmalı.

Oluşturduğunuz rehber, internetteki en güncel ve detaylı rehber. Bugün çok istifade ettim. Bir oyuncu olarak IPS panel kovalıyordum ancak VA panelin yeterli olacağına kanaat getirdim. RGB %110 olan ışık sızması testlerini izlediğim Monster Aryond 32inç v1.2 satın aldım. Önceliklerimi belirlememde çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.

Eline emeğine sağlık başta dediğin gibi aklım da Bi soru kalmadı çok güzel bir yazı olmuş. Yanlız tecrübene dayanarak bir şey sormak istiyorum. 4k monitör önerir misin canlı renkler olacak hikayeli oyunlar için. Yada oled tv almamı önerir misin

@Muzaffer Saçal 4K gerçekten çok yüksek bir çözünürlük, görüntünün kalitesi bambaşka bir seviyede oluyor. Ama oyunu 4K da çalıştırabilecek sisteminiz var mı emin olmanız lazım. 4K da çözünürlük 1080p nin 4 katı, 2K'nın da hemen hemen 2.5 katı piksel içeriyor. Kalite çok hızlı arttığı gibi sisteme binen yük de o hızda artıyor.

4K oynatabilecek sisteminiz varsa tabii ki öneririm.

OLED TV için OLED en güzel panel tabii, TV ye uygun uzaklıktan bakabilecekseniz o da kullanılabilir. Yanlız OLED yanığı kolayca oluşuyor mu modelin yorumlarına iyi bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…