Monster Abra A5 GTX1650 ısınma sorunu

Aykurt

Centipat
Daha fazla  
1 Ay önce servisten gelen Monster Abra A5 GTX1650 model bilgisayarimda oyun içi doku problemlerim vardı. Anakartı değiştirdiler.
Şimdi ise oyun oynarken ekran kartı sıcaklığı 85 derece işlemci 90 dereceyi buluyor.
Üstelik 3 kez de mavi ekran hatası yedim. Teknik destek birimlerine başvurduğum da bana şaka gibi 100 derece sıcaklık normal diyorlar.
Sorun sizce nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalamışlar. 100 derece limittir. Zaten 100 dereceye geldiği zaman droplanmalar başlar. Termal macunları düzgün sürmemiş olma ihtimalleri de var. Tekrar gönderip kontrol etmelerini iste. En son olarak iade deneyebilirsin.

Kesinlikle bir an önce ya iade dene ya da onlar tatmin olana kadar onlarla iletişime geç aksi takdirde bir parça yanarsa sana kitlerler. 100 derecene ne demek arkadaş fırın mı bu.

Saçmalamışlar. 100 derece limittir. Zaten 100 dereceye geldiği zaman droplanmalar başlar. Termal macunları düzgün sürmemiş olma ihtimalleri de var. Tekrar gönderip kontrol etmelerini iste. En son olarak iade deneyebilirsin.

Kesinlikle dalga geçer gibi saçmaladılar. Şimdi mail yoluyla da şikayetlerimi dile getireceğim Monster'a bakalım nasıl bir çare bulacaklar 1 ay önce servisten gelen PC bu kadar sıkıntılı olması rezillik yorumunuz için teşekkürler.
Kesinlikle bir an önce ya iade dene ya da onlar tatmin olana kadar onlarla iletişime geç aksi takdirde bir parça yanarsa sana kitlerler. 100 derecene ne demek arkadaş fırın mı bu.

İade için aldıktan 15 gün süre veriyorlardı iade alacaklarını düşünmüyorum keşke yapsalar değişim için elimden geleni yapacağım. Yorum için teşekkürler.
Sorunun peşine düş kesinlikle. Aynı model bilgisayar ve ekran kartıyla şu ana kadar 65-70 dereceleri geçtiğimi hatırlamıyorum.

Verdiğiniz bilgi benim için çok önemliydi teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı