Monster Abra A5 v16.7 kaç sene gider?

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar düzgün bakımla 8-9 sene görür müyüm? Bakımları ıvır zıvırları halletsem acaba acık konusalım Clevo girmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ittire ittire 2009'da aldığımız laptopu, 2022 şubata kadar kullandım. İçinde i7-720qm ve Radeon HD 5730 vardı. Daha geçen şubat mevta oldu. Kullanmana göre değişiklik gösterir diye tahmin ediyorum.

Ben ittire ittire 2009'da aldığımız laptopu, 2022 şubata kadar kullandım. İçinde i7-720qm ve Radeon HD 5730 vardı. Daha geçen şubat mevta oldu. Kullanmana göre değişiklik gösterir diye tahmin ediyorum.

Yani hocam sosyal medya oyun render cok kasmiyorum duzgun termal temizlik macun bakimiyla ortalama 8-9 sene gorur herhalde.
Ben monster A5 13.4.2 aldım 4 yıl önce, sorunsuz kullanıyorum.
cok guzel hocam son cikan modellerde statik elektrik disinda cok absurt bi durum yok umarim bunuda atlatiriz.
5-6 sene görürsün ama 8-9 sene sorunsuz çalışacağını sanmıyorum.

Hocam yol yakinken iade et Acer espire 7 AMD Ryzen 5 500 alsam o 9-10 sene gotururmu peki. Yani termal fan bakimiyla beraber.
5-6 sene görürsün ama 8-9 sene sorunsuz çalışacağını sanmıyorum.

Sogutucu kullanıyorum arti ne bileyim Acer espire 7 kullansam 9-10 sene gotururmu acaba.

Hocam yol yakinken iade et Acer espire 7 AMD Ryzen 5 500 alsam o 9-10 sene gotururmu peki. Yani termal fan bakimiyla beraber.

Hiçbir sorunu olmadan 9-10 sene götürmez yani sorundan kastım panel renkleri kötüleşmesi, fan sesi artması performans düşüşü, sıcaklık artması gibi şeyler yoksa 9-10 sene kullanabilirsiniz.

Hiçbir sorunu olmadan 9-10 sene götürmez yani sorundan kastım panel renkleri kötüleşmesi, fan sesi artması performans düşüşü, sıcaklık artması gibi şeyler yoksa 9-10 sene kullanabilirsiniz.

Yani hocam işte fan değişir klavye değişir. Parçalar tamirattan cıkmaz en uzun ömürlü olan masaüstü bilgisayarlar mı?

Yani hocam işte fan değişir klavye değişir. Parçalar tamirattan cıkmaz en uzun ömürlü olan masaüstü bilgisayarlar mı?
En uzun ömürlü demek yanlış olur ama istediğin zaman parçasını ikinci el oalrak satıp daha iyisini alma şansın var. Bir parçası bozulduğunda değiştirme şansın var. Aynı paraya çok daha yüksek performans alabileceğin de ortada. Eğer laptop alma zorunluluğunuz yoksa benim şahsi fikrim masaüstü toplamak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı