Monster Abra A7 v6.5 açılışta bipleme sorunu

Keksizadam

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

4 Senelik Monster bilgisayarım açılışta fanlarını son hız çalıştırıp arka arkaya 16 kere bipleyip kapanıyor.

Arada bir Windows kurtarma ve sorun giderme ekranı geliyor ancak bir şey yapamadan bilgisayar kapanıyor.

Sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler.

Edit: Bios ve boot menüye erişebiliyorum ancak bios menüde bile olsam yine 16 kere bipleyip kapanıyor.

Son düzenleme:
Merhabalar;

4 Senelik Monster bilgisayarım açılışta fanlarını son hız çalıştırıp arka arkaya 16 kere bipleyip kapanıyor.

Arada bir Windows kurtarma ve sorun giderme ekranı geliyor ancak bir şey yapamadan bilgisayar kapanıyor.

Sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler.

Benim bildiğim biplemeler maksimum 9 kere oluyor ama 16'da garipmiş. Biosunuzla alakalı RAM bilgisi toplama hatası olabilir. Deneme şansınız varsa ve Dual Channel kullanıyorsanız RAM'leri tek tek deneyin

Bugün forumda karşılaştığım ikinci bilgisayarın ısınıp ötmesi sorunu. Isındığından dolayı uyarıcı buzzer ötmeye başlıyor.

Siz geçen günkü bilgisayarı bozulup servisten 2000 ₺ istenen arkadaş değil misiniz?
Evet o benim. Şimdide bu arıza çıktı başıma. En azından önceden açılıyordu.
Benim bildiğim biplemeler maksimum 9 kere oluyor ama 16'da garipmiş. Biosunuzla alakalı RAM bilgisi toplama hatası olabilir. Deneme şansınız varsa ve Dual Channel kullanıyorsanız RAM'leri tek tek deneyin
Ramleri ancak tamirciye gidip denetebilitim oda beni kandırır mı kandırmaz mı bilmiyorum -_-

Evet o benim. Şimdide bu arıza çıktı başıma. En azından önceden açılıyordu.

Ramleri ancak tamirciye gidip denetebilitim oda beni kandırır mı kandırmaz mı bilmiyorum -_-
Moralinizi bozmak istemem ama o bilgisayarın bir gözü toprakta artık. Komadaki hastayı dürterek uyandırmaya çalışmak gibi, denediğimiz yöntemler işe yaramıyor.

Daha önce anakartın kuzey köprüsünde arıza vardı çip değişimi gerçekleşmişti. Onunla bir alakası olabilir mi?
Onu bilemem dostum. Söyleyebileceğim tek şey sorunun ram 'de olduğu. Youtube 'da "Bilgisayar bipliyor." diye aratırsan videoların çoğu ram ile alakalı olacaktır. Anakartın ya ram 'i görmüyordur, ya da ram 'in bozuldu.

En azından tamirciye yedek parça olarak satmak istiyorum :/
Sorun arkadaşın dediği gibi ramde. İnstagram'da ara sıra karşıma reklam çıkıyordu arızalı laptop alınır diye, adını hatırlarsam yazarım. Çalışan parçalara göre para veriyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı