Benim bildiğim biplemeler maksimum 9 kere oluyor ama 16'da garipmiş. Biosunuzla alakalı RAM bilgisi toplama hatası olabilir. Deneme şansınız varsa ve Dual Channel kullanıyorsanız RAM'leri tek tek deneyin
Benim bildiğim biplemeler maksimum 9 kere oluyor ama 16'da garipmiş. Biosunuzla alakalı RAM bilgisi toplama hatası olabilir. Deneme şansınız varsa ve Dual Channel kullanıyorsanız RAM'leri tek tek deneyin
Moralinizi bozmak istemem ama o bilgisayarın bir gözü toprakta artık. Komadaki hastayı dürterek uyandırmaya çalışmak gibi, denediğimiz yöntemler işe yaramıyor.
Onu bilemem dostum. Söyleyebileceğim tek şey sorunun ram 'de olduğu. Youtube 'da "Bilgisayar bipliyor." diye aratırsan videoların çoğu ram ile alakalı olacaktır. Anakartın ya ram 'i görmüyordur, ya da ram 'in bozuldu.
Moralinizi bozmak istemem ama o bilgisayarın bir gözü toprakta artık. Komadaki hastayı dürterek uyandırmaya çalışmak gibi, denediğimiz yöntemler işe yaramıyor.
Sorun arkadaşın dediği gibi ramde. İnstagram'da ara sıra karşıma reklam çıkıyordu arızalı laptop alınır diye, adını hatırlarsam yazarım. Çalışan parçalara göre para veriyorlar.