Benim bildiğim biplemeler maksimum 9 kere oluyor ama 16'da garipmiş. Biosunuzla alakalı RAM bilgisi toplama hatası olabilir. Deneme şansınız varsa ve Dual Channel kullanıyorsanız RAM'leri tek tek deneyin
Onu bilemem dostum. Söyleyebileceğim tek şey sorunun ram 'de olduğu. Youtube 'da "Bilgisayar bipliyor." diye aratırsan videoların çoğu ram ile alakalı olacaktır. Anakartın ya ram 'i görmüyordur, ya da ram 'in bozuldu.
Sorun arkadaşın dediği gibi ramde. İnstagram'da ara sıra karşıma reklam çıkıyordu arızalı laptop alınır diye, adını hatırlarsam yazarım. Çalışan parçalara göre para veriyorlar.
Bilgisayarcının başından ayrılmayın. Yok bilmem "Ram 'in yanmış, benden sana kıyak 30 liraya bana bırak." derse kabul etme, başka bilgisayarcılar da denet.
Bilgisayarcının başından ayrılmayın. Yok bilmem "Ram 'in yanmış, benden sana kıyak 30 liraya bana bırak." derse kabul etme, başka bilgisayarcılar da denet.
Bir ara ekran kartı arızalı sanıyorduk o haline tamirci 1500tl teklif etmişti ama ekran kartını 15dk da olsa çalıştırabildim. Yani bence ekran kartında hiç sorun yok.