JDmitry
Kilopat
Daha fazla
Abra A7 v6.4 cihaza sahibim. Bilgisayar değiştirecektim ama fiyatları görünce vazgeçtim, fiyatlar düzelecek gibi de durmuyor ve bu yüzden SSD'sini yükselteyim diyorum. Hem C sürücü olarak biraz daha fazla alana ihtiyacım var hem de Monster bu cihazda öyle dandik bir SSD kullanmış ki 516 MB/s okuma, 239 MB/s yazma alıyorum.
İnternette "SanDisk Ultra 3D 500GB 2400 MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD sdssdH3N-500G-G25" adında bir M.2 SSD buldum. Şu anki okuma yazma hızıma bakılacak olursa bu ilaç gibi gelir, fazlası gereksiz.
Kendi SSD'mi söktüm ve pinlerine baktım, benim SSD'min bağlantısında 2 çentik var bu SanDisk'te ise 1 tane (bir çentiğin RAM'lerde olduğu gibi doğru montajlanması amaçlı olduğunu sanıyorum).
M.2 SSD yuvasının da fotoğrafını ekliyorum;
Bu tek çentikli olan SanDisk Ultra 3D SSD bu yuvaya uygun mudur? Uygun gözüküyor ama kullandığım SSD iki çentikli olunca kafam karıştı. Bir de bu NVMe'mi oluyor?
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

İnternette "SanDisk Ultra 3D 500GB 2400 MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD sdssdH3N-500G-G25" adında bir M.2 SSD buldum. Şu anki okuma yazma hızıma bakılacak olursa bu ilaç gibi gelir, fazlası gereksiz.

Kendi SSD'mi söktüm ve pinlerine baktım, benim SSD'min bağlantısında 2 çentik var bu SanDisk'te ise 1 tane (bir çentiğin RAM'lerde olduğu gibi doğru montajlanması amaçlı olduğunu sanıyorum).

M.2 SSD yuvasının da fotoğrafını ekliyorum;

Bu tek çentikli olan SanDisk Ultra 3D SSD bu yuvaya uygun mudur? Uygun gözüküyor ama kullandığım SSD iki çentikli olunca kafam karıştı. Bir de bu NVMe'mi oluyor?
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.