Monster Abra A7 V7 100% Disk Kullanımı Sorunu

tayfunyalcin

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A7 V7 model dizüstü kullanıyorum. Birden bilgisayarda yavaşlama olunca disk kullanımının %100 olduğunu fark ettim. Sorunun kaynağını bulamadım. Dizüstü daha yeni alındı, RAM miktarı 8GB. Disk kullanımında da yorucu bir şey yok, tüm işlemler 0,1MB gözüküyor. Sorunun virüs kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olma olasılığı yüksek. Benzer sorun arkadaşımda oldu Windows 10 dan 7'ye geçince sorun çözülmüştü ama eski bir dizüstü kullanıyordu sorun buda olabilir. Tam bilgi verebilirmisin? Aldıktan sonra torrent kurdunmu mesela?

http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_560_trial.exe
Bunu yükleyip healt kısmından bir resim alabilir miyim ?
Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayınız başlığı açtıktan sonra kısıtlanmam söz konusu oldu. Hard diskim oldukça sağlıklı siz belirtmeden önce de kontrol etmiştim.Problemi Windows 10'un 1703 güncellemesini indirip usb'den temiz kurulum yaparak çözdüm.En azından şimdilik

Sanırım yeni güncellemeyi aldıktan sonra yaşadın bu sorunu. Aynı sorun bende de mevcuttu. Güncelle ve yeniden başlat dediğimde yaşadım. Tekrar yeniden başlattığımda ise sorun kalktı. Kalktığı gibi bir de fps artışı yaşadım. Bilginize.

Bu sorun bilgisayar yeni açıldığında mı oluyor yoksa normal kullanımlarda mı?
Normal kullanımda oluyordu.

Sanırım yeni güncellemeyi aldıktan sonra yaşadın bu sorunu. Aynı sorun bende de mevcuttu. Güncelle ve yeniden başlat dediğimde yaşadım. Tekrar yeniden başlattığımda ise sorun kalktı. Kalktığı gibi bir de fps artışı yaşadım. Bilginize.
Şuan ki windows sürümünüz nedir acaba. Arama kısmına 'winver' yazarak öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı